23:42 uur 11-08-2022

Cleanwatts stelt Soma Demeny voor als VP HR

ANTANHOL, Coimbra, Portugal–(BUSINESS WIRE)– Cleanwatts, het toonaangevende klimaattechnologiebedrijf dat zich inzet voor het vereenvoudigen, versterken en versnellen van de energietransitie voor gemeenschappen over de hele wereld, stelt Soma Demeny voor als VP van HR en neemt de verantwoordelijkheid op zich om onze belangrijkste activa te leiden: mensen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220811005345/nl/

Digitally savvy seasoned HR Leader with 20+ years of international experience in Telco, Financial Services, Digital and Corporate sectors. Soma Demeny holds degrees in business studies and human resources management and he is a graduate of GE’s prestigious Human Resources Leadership Program. Advisory board member of HR Fest (2016). True believer in the power of teams and horizontal efficiency backed by a diverse and inclusive culture. (Photo: Cleanwatts)

Digitally savvy seasoned HR Leader with 20+ years of international experience in Telco, Financial Services, Digital and Corporate sectors. Soma Demeny holds degrees in business studies and human resources management and he is a graduate of GE’s prestigious Human Resources Leadership Program. Advisory board member of HR Fest (2016). True believer in the power of teams and horizontal efficiency backed by a diverse and inclusive culture. (Photo: Cleanwatts)

Soma Demeny begon zijn carrière bij Deutsche Telekom en bracht vervolgens 17 jaar door bij General Electric (GE), waar hij leidinggaf aan HR-teams in de divisies Finance, Digital en Corporate. Soma’s internationale carrière is gericht op het helpen van service- en productieorganisaties bij het opschalen, groeien en aanpassen aan veranderingen door de implementatie van infrastructuren en best practices van wereldklasse voor HR. Meer recentelijk besteedde Soma veel van zijn tijd en expertise aan het helpen van kleinere middelgrote bedrijven bij het reorganiseren en aanpassen aan veranderingen.

Soma heeft een graad in Business Studies en Human Resources Management en is afgestudeerd aan het prestigieuze Human Resources Leadership Program van GE. Soma is Hongaars en heeft in het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Zuid-Amerika gewoond. De bepalende karakteristieken van Soma zijn nieuwsgierigheid, flexibiliteit, creativiteit en plezier. Als vader van twee kinderen en cultureel ambassadeur van het bedrijf blijft dit een belangrijke filosofie voor Soma.

Op de vraag waarom hij toetrad tot Cleanwatts, antwoordde Soma scherp: “Wie zou geen deel willen uitmaken van het veranderen van de wereld?”

De benoeming van Soma Demeny door Cleanwatts is opnieuw een andere belangrijke beslissing die het bedrijf de afgelopen maanden heeft genomen. Het weerspiegelt de toewijding van Cleanwatts aan het opbouwen van een gezonde, levendige en getalenteerde organisatie die in staat is om het tempo van de markt bij te houden. Michael Pinto, mede-oprichter en CEO van Cleanwatts, beschrijft Soma als ‘een HR-leider van wereldklasse, een out-of-the-box denker en een persoon die heel gemakkelijk contact maakt met mensen door zijn kritisch denken, emotionele intelligentie en duidelijke communicatiestijl.’

Soma zal verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van en het toezicht houden op de HR-strategie van het bedrijf, inclusief programma’s voor werving en personeelsbehoud, het evalueren en verbeteren van de waardepropositie van het bedrijf, trainings- en ontwikkelingsplannen, evenals het creëren van een veilige werkplek en een gezonde en inspirerende cultuur terwijl de organisatie aan een wereld blijft bouwen waarin schone energie gedecentraliseerd, gedigitaliseerd en gedemocratiseerd is.

Einde

Over Cleanwatts

Wij zijn een klimaattechnologiebedrijf dat zich inzet voor het vereenvoudigen, versterken en versnellen van de energietransitie voor gemeenschappen over de hele wereld. Dit bereiken we door het optimaliseren van het verbruik, de opwekking, de opslag, het handelen in en balanceren van schone energie, daar waar het er het meest toe doet: lokaal.

We leveren waarde door het creëren en beheren van duurzame energiegemeenschappen en het inzetten van onze domeinexpertise, eigen technologie, financieel kapitaal en beheermogelijkheden ten behoeve van onze klanten.

Centraal in ons aanbod staat Cleanwatts™ OS, ons besturingssysteem dat speciaal is ontworpen om energiegemeenschappen te beheren. Cleanwatts™ OS is een modulair, interoperabel en lokaliseerbaar cloudgebaseerd platform dat naadloos de punten verbindt tussen ‘behind-the-meter’-optimalisatie voor leden van de gemeenschap, ‘front-of-the-meter’-netwerkbestendigheid en transactiebeheer voor lokale energiemarkten.

We beheren nu actief een groeiende lijst van meer dan 100 energiegemeenschappen die zijn gebouwd door onze eigen REC-fabriek: een zeer bekwaam multifunctioneel team dat zich inzet om nauw samen te werken met ankerklanten, ‘town halls’ en andere gemeenschapsleden om de beste oplossing te ontwikkelen voor elke lokale gemeenschap die we bedienen. Voortbouwend op het succes van onze eerste REC-fabriek in Portugal, herhalen we dit niveau van betrokkenheid nu in andere regio’s over de hele wereld.

We bouwen aan een wereld waarin schone energie gedecentraliseerd, gedigitaliseerd en gedemocratiseerd is.

Volg Cleanwatts op LinkedIn

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon: Giovanni Rossi, Marketing Director – giovannirossi@cleanwatts.energy

Check out our twitter: @NewsNovumpr