09:30 uur 08-08-2022

Smile Hair Clinic uitgeroepen tot ‘Haartransplantatiekliniek van het jaar’

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– De Smile Hair Clinic heeft twee prijzen in de wacht gesleept in de categorieën ‘Highest Quality Hair Transplantation Clinic’, en ‘Hair Clinic of the Year’ tijdens de 13e editie van de jaarlijkse uitreiking van de Quality of Magazine Klass Award. Dr. Gokay Bilgin en Dr. Mehmet Erdoğan hebben de Smile Hair Clinic in 2018 opgericht en hebben sindsdien toegezien op de succesvolle en bekroonde groei ervan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220808005057/nl/

Smile Hair Clinic uitgeroepen tot 'Haartransplantatiekliniek van het jaar' (Graphic: Business Wire)

Smile Hair Clinic uitgeroepen tot ‘Haartransplantatiekliniek van het jaar’ (Graphic: Business Wire)

Prijsuitreiking: https://www.youtube.com/watch?v=0TvUp2FxRII

Bij het aanvaarden van de prijs zei Dr. Bilgin: “Ons land neemt wereldwijd een belangrijke plaats in de geneeskunde in; patiënten uit de hele wereld komen naar Turkije voor een behandeling.”

Award-winnaars Dr. Bilgin en Dr. Erdoğan hebben vele jaren ervaring in folliculaire unit extractie (FUE) technieken. De kliniek is gevestigd in de Anatolische wijk Ataşehir in Istanbul en heeft meer dan 100 opgeleide personeelsleden. Hun haartransplantatietechnieken zorgen voor een natuurlijk uiterlijk en het proces voor en na de procedure is ontworpen om het comfort van de patiënten en hun algehele transformatie op de lange termijn te verhogen.

“MET U VAN BEGIN TOT EIND”

Meer dan tienduizend patiënten hebben een haartransplantatie ondergaan in de Smile Hair Clinic. Elke procedure wordt uitgevoerd onder toezicht van een haartransplantatiechirurg. Smile Hair Clinic gaf commentaar: “De medische follow-up van al onze patiënten na hun procedure is voor ons van het grootste belang. Onze opgeleide specialisten in patiëntenzorg zullen persoonlijke en individuele controles bieden tijdens het herstelproces en zullen u van begin tot eind bijstaan.”

Dr. Erdoğan legt uit: “Esthetisch en natuurlijk uitziend haar is een van de belangrijkste resultaten. Wij nemen ontelbare maatregelen om de patiënt het hoogste comfort te garanderen tijdens en na de operatie; wij volgen steeds de totale transformatie van de patiënt op lange termijn. Wij willen een nieuwe visie brengen op de transformatie van haartransplantatie met een holistische benadering van het hele proces. Dit is niet zomaar een medische ingreep, het is een reeks ervaringen die leiden tot een nieuw hoofdstuk in het leven van de patiënt.”

Over de Smile Hair Clinic:

De Smile Hair Clinic, met in totaal vier actieve chirurgen, werd opgericht door Dr. Gökay Bilgin en Dr. Mehmet Erdoğan. Dr. Firdavs Ahmedov en Dr. Mehmet Ziroglu zijn de andere leden van dit ervaren en zeer bekwame team. Dr. Bilgin, Dr. Erdoğan en Dr. Ahmedov zijn ook geassocieerde leden van de International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS).

Contacts

Mustafa Akal
90-542-2365850
info@smilehairclinic.com
http://smilehairclinic.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr