20:20 uur 04-08-2022

Reply voor derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot visionair in Gartner® Magic Quadrant™ for Warehouse Management Systems van 2022

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply is dankzij haar bedrijfseigen WMS-oplossingssuites LEA Reply™ en Click Reply™ erkend als visionair in het jaarlijkse Gartner Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, onder 17 leveranciers wereldwijd.

Volgens Gartner moeten ‘Visionaries beschikken over een coherente, overtuigende en innovatieve strategie die een gedifferentieerd, robuust en levendig aanbod aan de markt wil leveren.’

Reply is voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot visionair in het Gartner Magic Quadrant for WMS. Wij denken dat Reply in het rapport van 2022 zijn positie heeft geconsolideerd, door verder te gaan in de ‘volledigheid van de visie,’ wat een bevestiging is van zijn innovatieve DNA en gedachteleiderschapsmentaliteit.

Reply maakt gebruik van een op microservices gebaseerd digitaal cloudplatform om zijn klanten de uitbreidbaarheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid te bieden die nodig zijn om nieuwe zakelijke kansen te ontsluiten. Door middel van kant-en-klare bouwstenen kan Reply ook de samenstelling van op maat gemaakte oplossingen ondersteunen om snel te reageren op marktuitdagingen.

Naast de sterke ondersteuning van de belangrijkste WMS-processen en de mogelijkheden voor magazijnautomatisering, heeft Reply een duidelijke visie om te evolueren naar convergentie van de supply chain en een steeds meer gegevensgestuurde aanpak, met nieuwe partnerschappen en voortdurende verkenning van de nieuwste geavanceerde technologieën.

Dit heeft geleid tot het vertrouwen van nieuwe, wereldwijde klanten in een verscheidenheid aan industrieën, van retail, mode en FMCG met een focus op omnichannel-logistiek, tot de automobielsector en productie.

Reply blijft innoveren en zich richten op het uitbreiden van zijn mogelijkheden binnen de oplossingen LEA Reply™ en Click Reply™ om de time-to-value en langetermijnkwaliteit van zijn klanten te verbeteren en de veranderende behoeften van de klant op het gebied van supply chain-uitvoering te ondersteunen.

“We zijn erg trots dat we voor de derde achtereenvolgende keer door Gartner zijn erkend als visionair in het Magic Quadrant for WMS,” aldus Enrico Nebuloni, uitvoerend partner bij Reply. “We denken dat deze erkenning echt onze missie weerspiegelt om gedachteleiders te zijn ter stimulering van de innovatie in de supply chain en ter ondersteuning van onze klanten bij hun transformatietraject, zodat ze gelijke tred kunnen houden met een steeds complexer en veeleisender marktlandschap.”

Gartner, Magic Quadrant for Warehouse Management Systems, Dwight Klappich, Simon Tunstall, Rishabh Narang [1 juni 2022]

GARTNER en MAGIC QUADRANT zijn gedeponeerde handelsmerken en servicemerken van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt beschreven, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of een andere aanduiding. Onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
+390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
+44 (0) 207 730 6000

Check out our twitter: @NewsNovumpr