14:14 uur 04-08-2022

AstroPay benoemt Fayyaz Ansari als Chief Financial Officer

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– AstroPay, de betaaloplossing met miljoenen gebruikers wereldwijd, heeft vandaag de benoeming van Fayyaz Ansari als Chief Financial Officer bekendgemaakt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220804005262/nl/

AstroPay appoints Fayyaz Ansari as Chief Financial Officer (Photo: Business Wire)

AstroPay appoints Fayyaz Ansari as Chief Financial Officer (Photo: Business Wire)

Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld beschikt Fayyaz over een grondige kennis van de wereldwijde betalingssector. Alvorens bij AstroPay in dienst te treden, werkte hij bij Skrill, NETELLER & Income Access (onderdeel van de Paysafe group Plc) als CFO van de Digital Wallet-divisie en bestuurslid van de gereguleerde entiteiten van het bedrijf. Hij gaat aan de slag in het VK en wordt verantwoordelijk voor het toezicht op alle aspecten van het wereldwijde financiële beheer en de activiteiten van AstroPay.

De uitgebreide leiderschapservaring van Fayyaz omvat onder andere controllership, treasury, financiële planning en analyse, fiscale herstructurering, bedrijfsfinanciering, prestatiebeheer, fusies en overnames en strategische planning. Daarnaast beheerde hij andere aspecten van de financiële functie, waaronder bankieren, investeringen en financiële systemen, en hij was betrokken bij fondsenwerving en het coördineren van de inspanningen voor een exit via een trade sale/IPO. Fayyaz begon zijn loopbaan als auditor. Voordat hij in dienst trad bij Skrill, werkte hij voor PricewaterhouseCoopers LLP. Hij is registeraccountant en heeft een MBA van de Warwick Business School in het Verenigd Koninkrijk.

Mikael Lijtenstein, CEO van AstroPay, merkt op: “Het verheugt me zeer Fayyaz te verwelkomen bij AstroPay, waar hij ongetwijfeld direct vanaf het begin een impact zal hebben in ons streven om ‘s werelds toonaangevende betalingsplatform te worden. Zijn schat aan ervaring zal essentieel zijn bij het implementeren van onze strategische plannen om de groei te versnellen en AstroPay te positioneren voor de toekomst. Fayyaz en het team zullen bijdragen aan onze missie om miljoenen mensen wereldwijd financiële vrijheid te bieden. Hij vormt een uitstekende aanvulling op het AstroPay-team en ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken op onze reis naar de toekomst.”

Fayyaz Ansari, CFO van AstroPay voegt toe: “Ik verheug me zeer op deze kans om in dienst te treden bij AstroPay als de volgende stap in mijn loopbaan. Ik kijk ernaar uit samen te werken met een team dat gepassioneerd is over de bedrijfsactiviteiten, een duidelijke strategie heeft en de behoeften van de klant altijd voorop stelt. Met haar toewijding tot wereldwijde expansie, een sterk bedrijfsmodel, een focus op diversiteit en een geschiedenis om trots op te zijn, is AstroPay uitstekend gepositioneerd voor buitengewone groei en impact. Ik geloof dat de unieke waardepropositie en de sterke basis van het bedrijf het mogelijk zullen maken voor het bedrijf om te groeien en haar visie om betalingen veel toegankelijker te maken voor klanten over de hele wereld te realiseren.”

Opmerkingen voor editors:

Over AstroPay

AstroPay, opgericht in 2009, is een pionier op het gebied van wereldwijde betalingsoplossingen. Het is de digitale portemonnee die de voorkeur heeft van miljoenen klanten in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Europa die online aankopen willen doen op internationale sites, en is tevens bedoeld om verkopers te helpen gemakkelijker en veiliger toegang te krijgen tot markten.

AstroPay beschikt over kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Latijns-Amerika en werkt met miljoenen gebruikers, honderden handelaren en meer dan 200 betaalmethoden die wereldwijd beschikbaar zijn. Het bedrijf heeft uitgebreide ervaring in het omgaan met de specifieke kenmerken van verschillende markten en biedt een efficiënte oplossing aan al haar klanten: handelaars, eindgebruikers en zakenpartners.

Zie: www.astropay.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media (UK)
Lansons

AstroPay@lansons.com / +44 (0) 20 7294 3668

Check out our twitter: @NewsNovumpr