23:00 uur 26-07-2022

O Lifestyle onthult een innovatief programma voor particuliere luchtvaart en merkresidenties dat het lifestyle-investeringslandschap verandert

O Lifestyle International creëert ‘s werelds eerste beveiligde lifestyle-platform dat is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de arena van de particuliere luchtvaart en merkresidenties met een ongekend scala aan voordelen die zijn afgestemd op de zich ontwikkelende economieën van vandaag.

ATHENE, Griekenland–(BUSINESS WIRE)– Het O Lifestyle-programma creëert een unieke activaklasse waarbij eigendom van uitzonderlijke merkresidenties op buitengewone locaties, ondersteund door een ‘activawaardegarantie’-structuur, de investering van een eigenaar beschermt tegen de waardeverminderingseffecten van marktvolatiliteit. Tegelijkertijd biedt het bovendien een ongekend particulier luchtvaartprogramma waarmee eigenaren privé kunnen vliegen op een moderne eigen vloot van vliegtuigen, in feite zonder eigen kosten.

“In de afgelopen dertig jaar hebben we goed inzicht gekregen in de vermogende markt en de veranderende behoefte van kopers van merkresidenties aan een verbeterde waardepropositie en diversiteit aan voordelen. Daarom zijn we er trots op een werkelijk unieke innovatie te hebben geformuleerd waarmee ze hun lifestyle-voorkeuren kunnen maximaliseren en tegelijkertijd hun vermogen beschermen,” aldus Alain Grangé, CEO en President van de O Lifestyle Group.

O Lifestyle maakt gebruik van een bedrijfseigen model. Hierbij neemt het een deel van de hotelinkomsten van een eigenaar die worden gegenereerd uit hun onbezette merkresidentie, en in plaats van deze terug te geven aan de eigenaar als een magere ROI in contanten, wordt gebruik gemaakt van een mechanisme waarmee ze tot 40 uur per jaar kunnen vliegen op een vloot van lichte, middelgrote en supermiddelgrote vliegtuigen die direct in handen zijn van de O Lifestyle Group en exclusief voor O worden geëxploiteerd door een van de grootste particuliere luchtvaartgroepen ter wereld.

“Hoewel we er trots op zijn uitzonderlijke resorts en merkresidentieomgevingen te ontwikkelen op een aantal prachtige locaties, is het de creatie van een ongeëvenaarde waardepropositie en een beveiligde productformat die volgens ons de grootste impact zullen hebben voor vermogende kopers en investeerders in de turbulente tijden van vandaag de dag,” aldus Andreana Pappas, COO van O Lifestyle Management.

O Lifestyle is momenteel betrokken bij drie uitzonderlijke resort- en residentieontwikkelingen op het eiland Aegina, aan de Atheense Rivièra en op O’s eigen privé-eilandparadijs in Griekenland. Deze worden vanaf 2024 gelanceerd en zullen een revolutie teweegbrengen in de consumentenervaring op het gebied van investeringen in luxe onroerend goed en particuliere vluchten.

O Lifestyle International SARL is gevestigd in Luxemburg met dochterondernemingen in Griekenland, Zwitserland, Cyprus en de VS.

Meer informatie is beschikbaar op www.o-lifestyle.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon: Andreana Pappas

E-mail: enquiries@o-lifestyle.com
Tel.: +30 210 7103330

Check out our twitter: @NewsNovumpr