13:28 uur 26-07-2022

Gen II Luxembourg Services verhuist naar een nieuw kantoor in Luxemburg

Verhuist naar Well 22 in Howald

LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)– Gen II Luxembourg Services, SARL (“Gen II Lux”), een volledige dochteronderneming van Gen II Fund Services, LLC (“Gen II”), een toonaangevende onafhankelijke beheerder van particuliere kapitaalfondsen, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf zijn kantoor in Luxemburg verplaatste naar Well 22, gelegen aan de Rue des Bruyères 22.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: https://www.businesswire.com/news/home/20220726005276/en/

Het gebouw, gelegen in Howald, dicht bij de stad Luxemburg, is het eerste gebouw in Luxemburg dat voldoet aan de vereisten van het WELL Building Standard®-certificeringsproces. Het is een op prestaties gebaseerd systeem voor het meten van bouwkenmerken die van invloed zijn op de gezondheid en het welzijn van de mens door middel van lucht, water, voeding, licht, fitness, comfort en geest. Gen II Lux zal ongeveer 2.800 m² beslaan, bijna drie keer zo groot als het vorige Luxemburgse pand van Gen II Lux. Gen II heeft ook kantoren in New York, Boston, Dallas, Denver, San Francisco, Stamford en Vancouver.

Gen II Luxembourg Services Moves to a New Luxembourg Office

Relocates to Well 22 in Howald

LUXEMBOURG–(BUSINESS WIRE)– Gen II Luxembourg Services, SARL (“Gen II Lux”), a wholly-owned subsidiary of Gen II Fund Services, LLC (“Gen II”), a leading independent private capital fund administrator, today announced that the firm relocated its Luxembourg office to Well 22, located at 22 Rue des Bruyères.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20220726005276/en/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Located in Howald, close to Luxembourg City, the building is the first in Luxembourg to meet the requirements of the WELL Building Standard® certification process. It is a performance-based system for measuring building features that impact human health and well-being through air, water, nourishment, light, fitness, comfort, and mind. Gen II Lux will occupy approximately 2,800 sqm, nearly three times the size of Gen II Lux’s previous Luxembourg premises. Gen II also has offices in New York, Boston, Dallas, Denver, San Francisco, Stamford, and Vancouver.

“As we continue to grow our operations in Luxembourg and Europe, this innovative and expanded office provides us with an ideal base to build upon,” said Steven Millner, CEO of Gen II. “With flexible modular spaces, green spaces, and easy access to public transportation, this space will foster a high-quality work environment that will improve the well-being, productivity, and health of our staff.”

“We wanted to provide a setting that integrates new standards of comfort and flexibility for our team as we continue to expand our footprint in Luxembourg,” said Norman Leben, CEO of Gen II Luxembourg Services, SARL. “We’re excited to provide our employees with a working environment focused on their health, happiness, productivity and well-being.”

About Gen II

Gen II is a leading fund administration provider focused entirely on serving private capital asset managers and investors. Since its inception in 2009, the company has become one of the largest independent private capital fund administrators, with more than $850 billion of private fund capital under administration worldwide. Gen II offers private fund sponsors a best-in-class combination of people, process, and technology, enabling GPs to manage their operational infrastructure, financial reporting, and investor communications most effectively. For more information, please visit www.gen2fund.com.

Contacts

Daniel Abramson

BackBay Communications

857-305-8441

daniel.abramson@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr