19:23 uur 26-07-2022

Andersen Global breidt Caribisch bereik uit; maakt zijn debuut in Montserrat

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met het in Montserrat gevestigde LAS Legal Consultancy & Law. Het geeft de toewijding van de wereldwijde organisatie aan om groei te stimuleren en resultaten te boeken in het Caribisch gebied.

LAS Legal is in 2015 opgericht en wordt geleid door managing partner Lovetta Silcott. De firma adviseert lokale en internationale cliënten met expertise op het gebied van ondernemings- en handelsrecht, financiële regelgeving, bestuur, bedrijfsoprichting, faillissementen en liquidaties.

“De afgelopen jaren hebben we prioriteit gegeven aan en sterke werkrelaties met onze klanten ontwikkeld”, zegt managing partner Lovetta Silcott. “Het bereik van Andersen Global in belangrijke markten positioneert ons beter om kwaliteitsoplossingen voor onze klanten te creëren, terwijl we ernaar streven om een toonaangevende juridische dienstverlener in Montserrat te worden.”

“De motivatie en visie van Lovetta voor het bedrijf sluiten nauw aan bij de eigen waarden van Andersen Global en versterken onze concurrentiepositie in de regio”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Omdat onze organisatie zich blijft focussen op het uitbreiden van ons wereldwijde platform, positioneert onze samenwerking met LAS Legal ons voor verdere groei om onze klanten in Montserrat en het Caribisch gebied het beste van dienst te zijn.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 12.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 370 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr