11:52 uur 21-07-2022

Yunmai heeft zojuist een #YunmaiAthletes-communitycampagne gelanceerd

HONGKONG, China–(BUSINESS WIRE)– Het toonaangevende wellnessapparatuurmerk Yunmai kondigt de #YunmaiAthletes-communitycampagne aan. Yunmai voorziet professionele sporters in verschillende sporten met professionele, effectieve en draagbare spierhersteloplossingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220718005330/nl/

Yunmai Just Launched a #YunmaiAthletes Community Campaign (Photo: Business Wire)

Yunmai Just Launched a #YunmaiAthletes Community Campaign (Photo: Business Wire)

In april 2021 kondigde Yunmai zijn eerste Global Brand Ambassador aan, Ansu Fati, de “New No. 10” van FC Barcelona, die het nummer erfde van Lionel Messi, voor zijn lijn van massagepistolen. “Sluit je aan bij Yunmai Atleten, betreed een nieuwe dimensie en bereik je atletische topprestaties,” zei Ansu Fati. Op de jonge leeftijd van 17 jaar had Fati al meerdere wereldrecords gevestigd die hem de voor de hand liggende keuze maakte om Yunmai op een wereldwijd podium te vertegenwoordigen.

Yunmai’s producten zijn ontworpen om sportliefhebbers en vooral professionele sporters in staat te stellen hun fitness en welzijn volledig onder controle te houden. Voor veel atleten zijn Yunmai massagepistolen een onderdeel van hun dagelijkse trainingsroutine om hun prestaties tijdens wedstrijden te verbeteren. Naast Ansu Fati is ook ‘s werelds nummer 1 badmintonspeler Viktor Axelsen, die twee Olympische medailles won, een voorstander van zijn Yunmai Massage Gun Pro Basic: “Om mijn trainingssessies uitdagend te houden, is het essentieel om Yunmai’s ontspanningsgadgets tot mijn beschikking te hebben.”

Drievoudig Olympisch gouden medaillewinnares Kaillie Humphries is ook te spreken over de krachtige Yunmai Massage Gun Slim Chic: “Of ik me nu opwarm voor het sporten of afkoel na een wedstrijd, de Yunmai massagepistool helpt me sneller te herstellen.” Humphries’ harde training en winnende momenten op het veld worden mede mogelijk gemaakt door Yunmai’s hoogwaardige percussieve therapie apparaten om haar pre-workout activering en post-workout spierherstel te verbeteren.

Yunmai is toegewijd om gebruikers te helpen “Uw training te vereenvoudigen” en de beste versie van zichzelf te ontgrendelen met snelle warming-ups, direct herstel en nauwkeurige datatracking. “Ik vind het geweldig hoe Yunmai me de controle laat nemen over herstel op een eenvoudige en efficiënte manier,” legt Joey Haywood uit, de streetball-legende uit Canada.

Yunmai is gespecialiseerd in technologie-gedreven massagepistolen, slimme weegschalen, en slimme springtouwen, die worden verkocht in meer dan 115 landen vandaag. Yunmai’s bekroonde producten hebben aandacht gekregen in een breed scala van bekende wereldwijde media, waaronder CNN, Forbes, Rolling Stone, en de Wall Street Journal.

Over Yunmai

Het sport- en fitnessmerk Yunmai maakt sinds 2014 gebruik van technologie en innovatie om workouts te verbeteren. Yunmai was pionier in de productie van slimme weegschalen en blijft innoveren in de slimme gezondheidsmarkt.

Contacts

Yunmai
Carlos Xie

hi@iyunmai.com
www.yunmaiglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr