10:00 uur 21-07-2022

Cyber Risk-activiteiten van Kroll uitgebreid naar Centraal-Europa

Diverse strategische aanstellingen verricht om effectiever bescherming te kunnen bieden en doeltreffender te kunnen reageren in een steeds complexer dreigingenlandschap

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– Kroll, de toonaangevende leverancier van data, technologie en inzichten op het gebied van risico, bestuur en groei, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf haar Cyber Risk-activiteiten heeft uitgebreid naar Centraal-Europa in reactie op de verhoogde cyberrisico’s waarmee organisaties in deze regio worden geconfronteerd. In België zijn een nieuw kantoor en nieuwe activiteiten gelanceerd onder leiding van Vito Rallo, Associate Managing Director voor de Cyber Risk-activiteiten in de regio EMEA.

Dankzij de uiterst krachtige expertise op het gebied van het beveiligen van Supervisory Control and Data Acquisition (SCADA), industriële controlesystemen (ICS), operationele technologie-omgevingen (OT), embedded devices en het uitvoeren van red team oefeningen in overeenstemming met het TIBER EU-kader, bouwt Kroll voort op de ondersteuning die het bedrijf biedt aan haar wereldwijde klantenkring binnen een grote verscheidenheid aan sectoren. Het team gaat zich richten op paraatheidsdiensten, zoals de evaluatie van het beveiligingsniveau door middel van gesimuleerde aanvallen, en op incidentresponsdiensten zoals digitaal forensisch onderzoek, ondersteuning bij gerechtelijke processen en meldingen van inbreuk. De uitbreiding versterkt het vermogen van Kroll in de regio om effectief bescherming te kunnen bieden tegen en doeltreffend te kunnen reageren op cyberaanvallen.

Vito Rallo, Associate Managing Director voor Cyber Risk bij Kroll, merkt op: “Er is in Centraal-Europa aanzienlijke vraag naar zowel doeltreffende technische cyberbeveiliging als geografisch brede incidentenrespons. Organisaties hebben behoefte aan een partner die hen in elke fase van hun traject op weg naar cyberweerbaarheid kan ondersteunen. Kroll bevindt zich in een unieke positie in Centraal-Europa om die partner te kunnen zijn.”

William Rimington, Co-Practice Leader voor de Cyber Risk-activiteiten van Kroll in de regio EMEA, merkt op: “Het is belangrijk voor Kroll om in staat te zijn onze cliënten te helpen reageren op incidenten en hun algehele weerbaarheid op beveiligingsgebied te versterken. Naarmate IT- en OT-infrastructuren complexer worden en aanvallen geraffineerder, is het van vitaal belang dat we zowel over de expertise als de regionale aanwezigheid beschikken om onze klanten te ondersteunen. Dankzij deze nieuwste uitbreiding kunnen we onze allesomvattende cyberbeveiligingsoplossingen leveren met toonaangevende lokale cyberexpertise.”

De uitbreiding in Centraal-Europa is een vervolg op de recente overname van Security Compass Advisory, leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen en adviesdiensten uit Canada, en het Britse cyberbeveiligingsdienstenbedrijf Redscan. De recente samenwerking van Kroll met Armis, die Kroll ongekend inzicht geeft in OT- en ICS-omgevingen en bewijst dat Kroll zich inzet voor het leveren van de beste cyberbeveiligingsoplossingen en ongekende incidentenrespons wereldwijd, is een verdere aanvulling daarop.

Over Kroll

Kroll biedt zelfontwikkelde data, technologie en inzichten om cliënten te helpen te voldoen aan de complexe eisen op het gebied van risico’s, bestuur en groei. Onze oplossingen bieden een krachtig concurrentievoordeel, waardoor snellere, slimmere en duurzamere beslissingen kunnen worden genomen. Met 5000 experts over de hele wereld creëren we waarde en impact voor onze klanten en gemeenschappen. Meer informatie: www.kroll.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Devonne Cusi

+1 212 450 8199

devonne.cusi@kroll.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr