09:30 uur 19-07-2022

Intelly lanceert een innovatief vastgoedinvesteringsplatform op 20 juli 2022

Ismet Tasceken, CEO van fintech-bedrijf Intelly, heeft hun nieuwe, langverwachte investeringsplatform gelanceerd dat gebruik maakt van op blockchain gebaseerde tokenisatietechnologie om beleggen in onroerend goed voor iedereen toegankelijk te maken.

GENÈVE–(BUSINESS WIRE)– Blockchain fintech-bedrijf Intelly lanceert op 20 juli een fractioneel NFT (F-NFT) vastgoedinvesteringsplatform. Beleggers krijgen wereldwijd toegang tot vastgoedinvesteringen met behulp van Intelly’s INTL-token om fractionele vastgoedactiva te kopen op het gedecentraliseerde vastgoedinvesteringsplatform. Intelly heeft begin 2022 met succes zijn initiële muntaanbod afgerond en de Intelly Exchange opgericht – een liquide vastgoedmarkt waarin beleggers F-NFT’s kunnen verhandelen die zijn geprijsd door marktdeelnemers op basis van de winstgevendheid van het onderliggende activum. De exchange zal een lijst maken van projecten uit de residentiële, commerciële en zakelijke sector, zoals een strandclub of restaurant met een merknaam, die worden getokeniseerd via F-NFT’s. Hierdoor kunnen beleggers binnen enkele seconden schakelen tussen investeringen, afhankelijk van hun risicobereidheid.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220714005429/nl/

Intelly Launches an Innovative Real Estate Investment Platform on 20 July 2022 (Photo: Business Wire)

Intelly Launches an Innovative Real Estate Investment Platform on 20 July 2022 (Photo: Business Wire)

Transformatie van vastgoedinvesteringen met behulp van blockchain-technologie

De CEO van Intelly, Ismet Tasceken, merkte op: “De uitstekende zakelijke omgeving van Zwitserland biedt stabiliteit en voorspelbaarheid die essentieel zijn voor fintechs die actief zijn in het transformeren van activa zoals onroerend goed met behulp van blockchain-technologie. Hoewel de vastgoedsector nu meer dan 3,7 biljoen dollar waard is, lijdt de sector onder inefficiënties waardoor het al tientallen jaren geteisterd wordt. We zijn van plan om gebruik te maken van onze meer dan 30 jaar ervaring, brancheverbindingen en de kracht van blockchain om het potentieel van een nieuw tijdperk van beleggen in onroerend goed te ontsluiten.”

Tokenisatiemarkt zal tot 2030 naar verwachting USD 9,2 miljard overschrijden

Investeren in onroerend goed is op de lange termijn winstgevend, maar vereist een aanzienlijke aanbetaling, wat voor veel beleggers een toetredingsdrempel kan zijn. Het F-NFT-platform van Intelly elimineert veel stappen die nodig zijn om deel te nemen aan investeringen in onroerend goed. Het op zichzelf staande ecosysteem van Intelly slaat een brug tussen de fysieke wereld en de virtuele wereld en sluit zich aan bij de snelgroeiende markt voor tokenisatie, die naar verwachting tot 2030 $ 9,2 miljard zal bereiken. Tasceken merkte op dat op 20 juli kan worden begonnen met handelen op het platform, en stelde: “Wat Intelly onderscheidt van zijn concurrenten, is de uitmuntendheid van zijn eigen technologie in combinatie met de diepte van zijn penetratie in de sector. Dit, gecombineerd met onze financiële kracht, ervaring en visie, zal ervoor zorgen dat we winstgevende kansen voor onze klanten creëren door middel van het tokeniseren van vastgoedinvesteringen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carlos R. Tuzun

contact@intelly.tech
https://intelly.tech

Check out our twitter: @NewsNovumpr