23:45 uur 19-07-2022

Boomi wint prijzen voor Best CEOs for Diversity en Best Company for Career Growth en staat in top 50 in de grootste bedrijfscategorie

  • David Meredith wint voor het tweede achtereenvolgende jaar de prijs voor Best CEOs for Diversity en voegt zich bij andere top CEO Honorees van 2022 van Microsoft en Adobe
  • De prijzen volgen op een transactie van $ 4 miljard om een op zichzelf staand bedrijf te worden, en recente leiderschapsbenoemingen als onderdeel van een wereldwijde gerichtheid op het aannemen van honderden nieuwe Boomi-teamleden om de snelle klantengroei van het bedrijf te ondersteunen

CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)– BoomiTM, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, eist vandaag twee onderscheidingen op van Comparably, een toonaangevend platform voor werkplekcultuur en bedrijfsmerkreputatie, in hun grootste bedrijfscategorie, samen met andere Honorees van 2022 zoals Microsoft, Adobe, IBM, Uber en SADA. Geëerd met de onderscheidingen Best CEOs for Diversity en Best Company for Career Growth – op basis van anonieme feedback van werknemers van meer dan 1.700 medewerkers wereldwijd – behoort Boomi tot de top 50 van grootste bedrijven vanwege zijn inzet voor en prestaties op het gebied van diversiteit en loopbaanontwikkeling.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220719005285/nl/

Boomi Wins Comparably Awards for Best CEOs for Diversity and Best Company for Career Growth in Largest Company Category (Graphic: Business Wire)

Boomi Wins Comparably Awards for Best CEOs for Diversity and Best Company for Career Growth in Largest Company Category (Graphic: Business Wire)

“Bij Comparably belonen we transparantie op de werkplek,” aldus Jason Nazar, medeoprichter en CEO van Comparably. “Deze prijzen stellen werknemers in staat om persoonlijke inzichten over de bedrijfscultuur te delen en bedrijven zoals Boomi, die geweldig werk doen en hun werknemers klaarstomen voor succes, te belonen en voor het voetlicht te brengen.”

Comparably selecteerde de winnaars door meer dan 15 miljoen anonieme werknemersbeoordelingen verspreid over 70.000 van de grootste bedrijven te evalueren. Werknemers van Boomi beoordeelden hun professionele ontwikkelingsmogelijkheden, zoals zinvolle loopbaanontwikkeling, mentorschap en waardevolle feedback, als hoog, wat leidde tot Boomi’s erkenning onder de Best Companies for Career Growth. Bij het toekennen van Best CEOs for Diversity aan Boomi, evalueerde Comparably de beoordelingen van Meredith van de medewerkers van kleur van Boomi. De onderscheiding van 2022 voor Meredith markeert het tweede opeenvolgende jaar dat hij deze belangrijke aanduiding ontvangt.

“Als toonaangevend, snelgroeiend, wereldwijd SaaS-bedrijf (Software as a Service), streeft Boomi ernaar om een werknemerservaring van wereldklasse te creëren en te behouden,” aldus Shawn Maurice, Chief Human Resources Officer bij Boomi. “We leven volgens ons motto ‘hiring good humans’ en onze unieke kernwaarden Go Beyond, Play for Each Other, Create Awesome Things, Own It en Build Trust. Het succes van Boomi ligt uiteindelijk in de handen van onze teamleden, en we geven prioriteit aan het creëren van en vormgeven aan een omgeving die hun ontwikkeling en welzijn ondersteunt, en moedigen hen aan om gedurfd te zijn en innovatieve, nieuwe oplossingen voor uitdagingen te vinden. Deze prijzen bevestigen Boomi’s gevierde bedrijfscultuur terwijl we blijven investeren in onze mensen.”

Als pionier en categorieleider van cloud-native Integration Platform as a Service (iPaaS), heeft Boomi onlangs de 20.000 klanten overtroffen, waarmee het bedrijf een brancherecord heeft gevestigd voor het grootste klantenbestand onder iPaaS-leveranciers. Het bedrijf kan bogen op een groeiende gebruikersgemeenschap van meer dan 100.000 leden, een wereldwijd netwerk van meer dan 800 partners en een van de grootste series van wereldwijde systeemintegrators (GSI’s) in de iPaaS-ruimte. Boomi’s low-code platform helpt organisaties in alle sectoren om data-applicaties te verbinden, workflows te stroomlijnen en meer geïntegreerde klantervaringen te leveren.

Boomi is voor acht opeenvolgende jaren gepositioneerd als leider in het Gartner® Magic Quadrant™ for Enterprise Integration Platform as a Service (EiPaaS).

Het bedrijf heeft onlangs de Gold Globee® Award ontvangen in de categorie Platform as a Service (PaaS) en heeft talloze onderscheidingen gekregen voor het zijn van een voorkeurswerkgever, waaronder een recente vermelding als een van Inc. Magazine’s Best Workplaces.

Ga voor een lijst met vacatures voor het Boomi-team naar de carrièrepagina op de website van Boomi.

Aanvullende bronnen

Gartner-disclaimer:

Gartner, Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service, Eric Thoo, Keith Guttridge, Bindi Bhullar, Shameen Pillai, Abhishek Singh, 29 september 2021

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt beschreven en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers met de hoogste beoordelingen of een andere aanduiding te selecteren. Onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. GARTNER en Magic Quadrant zijn gedeponeerde handelsmerken en servicemerken van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Opmerking: Boomi werd van 2014 tot 2019 erkend als Dell Boomi.

Over Boomi

Boomi verbindt iedereen onmiddellijk met alles, overal met zijn cloud-native, uniforme, open en intelligente platform. Het integratieplatform as a service (iPaaS) van Boomi wordt door meer dan 20.000 klanten wereldwijd vertrouwd vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lagere totale eigendomskosten. Als pionier in het stimuleren van intelligent gebruik van data, is het de visie van Boomi om het voor klanten en partners snel en gemakkelijk te maken om data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, terwijl applicaties, processen en mensen met elkaar worden verbonden voor betere, snellere resultaten. Ga voor meer informatie naar http://www.boomi.com.

Over Comparably

Comparably is een toonaangevend platform voor werkplekcultuur en bedrijfsmerkreputatie met meer dan 15 miljoen anonieme werknemersbeoordelingen ten aanzien van 70.000 bedrijven. Met de meest uitgebreide gegevens over grote en MKB-organisaties in bijna 20 verschillende werkplekcategorieën – op basis van geslacht, etniciteit, leeftijd, ervaring, branche, locatie, opleiding – is het een van de meest gebruikte SaaS-platforms voor employer branding en een vertrouwde derde partij site voor werkcultuur en beloning. Ga voor meer informatie over de onderzoeken van Comparably en de jaarlijkse Best Places to Work Awards naar Comparably News.

Over Comparably Awards

Comparably Awards is een jaarlijkse serie die het hele jaar door de beste bedrijven en CEO’s in 16 verschillende categorieën van werkplekcultuur belicht. Sinds de lancering eind 2017 zijn de onderscheidingen altijd uitsluitend gebaseerd op feedback van sentiment van huidige werknemers die hun werkgever anoniem hebben beoordeeld op Comparably.com gedurende een terugblikperiode van 12 maanden. Werknemers kunnen gestructureerde vragen beantwoorden (in de vorm van ja/nee, waar/onwaar, schaal van 1-10 en meerkeuzevragen) over 16 verschillende werkplekonderwerpen. Elk antwoord krijgt vervolgens een numerieke score en wordt vergeleken met bedrijven van vergelijkbare grootte. De uiteindelijke dataset van winnaars is samengesteld uit meer dan 15 miljoen beoordelingen verspreid over 70.000 bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr