16:39 uur 14-07-2022

Reply wint SAP® Pinnacle Award 2022 in de categorie Customer Excellence

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een SAP® Pinnacle Award 2022 heeft ontvangen in de categorie Customer Excellence, als erkenning voor de uitmuntende bijdragen van het bedrijf als SAP-partner. SAP reikt deze awards jaarlijks uit aan partners die hebben uitgeblonken in het ontwikkelen en uitbouwen van hun samenwerking met SAP en het helpen van klanten om betere prestaties te bereiken. De winnaars en finalisten in 22 categorieën werden gekozen op basis van aanbevelingen van SAP, feedback van klanten en prestatie-indicatoren.

“Met de SAP Pinnacle Awards geven we erkenning aan partners die hebben uitgeblonken in het helpen van klanten om de best geleide bedrijven te worden,” aldus Christian Klein, CEO van SAP SE. “De winnende partners zijn gekozen op basis van hun inzet tot het creëren van waarde voor hun klanten, exponentiële groei en vereenvoudiging. Samen ondersteunen we onze klanten in hun streven om intelligente, duurzame ondernemingen te worden.”

“Het verheugt ons zeer de SAP Pinnacle Award 2022 in de categorie Customer Excellence te ontvangen. Deze prijs is een kroon op alle onderscheidingen die we al hebben ontvangen en onderstreept onze samenwerking. SAP erkent onze uitmuntende klantervaring en de bedrijfsresultaten die we voor onze klanten hebben behaald, gerealiseerd door de implementatie van innovatieve referentieprojecten en best practices. De award bevestigt nogmaals onze leidende positie en de waardevolle relatie met onze klanten in verschillende sectoren, die we ondersteunen met oplossingen en diensten van de volgende generatie in verschillende industrieën,” aldus Filippo Rizzante, CTO van Reply.

De klanten van Reply profiteren van de uitgebreide internationale ervaring van het bedrijf op het gebied van het implementeren van SAP-softwareoplossingen. Het bedrijf hanteert een flexibele benadering tot het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfsinformatiesystemen om activiteiten en processen te optimaliseren. De expertise van Reply omvat bedrijfsprocessen die gebruikmaken van Internet of Things (IoT), machine learning, big data en analyse. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste SAP-technologieën zoals SAP Customer Experience en branchespecifieke cloudoplossingen om efficiënte en samenstelbare oplossingen te implementeren voor de digitale transformatie van intelligente ondernemingen.

Bij de SAP Pinnacle Awards worden vooraanstaande partners in de schijnwerpers gezet als erkenning voor hun inzet tot teamwork, uitzonderlijke innovatie en capaciteit, om klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen die zijn gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van uiterst gespecialiseerde bedrijven, specificeert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk zijn geworden door de nieuwe modellen op basis van AI, big data, cloudcomputing, digitale media en het Internet of Things. Reply biedt adviezen, systeemintegratie en digitale services aan organisaties in de telecom- en mediasector, de industrie- en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector. www.reply.com

Reply levert tevens bundels van SAP-oplossingen door middel van haar specialistische bedrijven Syskoplan Reply, Portaltech Reply en Power Reply. Elk bedrijf heeft een krachtige branchefocus en bewezen kennis van verticale processen en vereisten.

SAP en andere SAP-producten en -diensten die hierin worden gemeld, alsmede de respectieve logo’s zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van SAP SE in Duitsland en andere landen. Zie https://www.sap.com/copyright voor aaanvullende informatie over handelsmerken en kennisgevingen. Alle overige genoemde namen van producten en diensten zijn de handelsmerken van hun respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +3902535761

Check out our twitter: @NewsNovumpr