08:15 uur 14-07-2022

Reeks nieuwe motoren voor e-bikes van Welling en Motinova geïntroduceerd tijdens EUROBIKE 2022

Efficiënt, soepel, geluidsarm, compact en uitstekende rijeigenschappen

FRANKFURT, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De nieuwste motoren voor e-bikes van Motinova en Wellling maken hun debuut tijdens EUROBIKE 2022

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220713005985/nl/

New Motinova and Welling E-bike motor series offerings at Booth H8-I20, EUROBIKE 2022 (Indoors) (Photo: Business Wire)

New Motinova and Welling E-bike motor series offerings at Booth H8-I20, EUROBIKE 2022 (Indoors) (Photo: Business Wire)

In 2030 bereikt de wereldwijde markt voor e-bikes een omvang van 19 miljoen eenheden. E-bikes zijn als groene en koolstofarme lifestyletrends meer en meer een alternatief geworden voor forenzen en recreatieve fietsers. Welling en Motinova bieden drie centrale motoren voor grote kettingwielen: Welling W6000, Welling 8500 en Motinova MT6000, met een hogere vermogensdichtheid, hogere efficiëntie, kortere responstijd en lagere verspilling.

Welling W6000 voor elektrische stadsfietsen: Deze krachtige centrale motor voor grote kettingwielen heeft een compact en geluidsarm (minder dan 52 dB) ontwerp, waardoor een stille rijbeleving mogelijk is. De innovatieve koppelsensor kan zich aanpassen aan een zeer flexibele rijcurve voor verschillende fietsscenario’s. Het algoritme maakt een zeer nauwkeurige vertragings- en inertiecompensatie mogelijk voor een soepelere en stabielere rijervaring.

Welling W6000 voor elektrische mountainbikes: De unieke platte draadwikkelstructuur met geoptimaliseerd ontwerp kan een efficiëntie tot 80% bereiken en het batterijbereik bij het mountainbiken vergroten. De ultrahoge overbelastingscapaciteit maakt continu gebruik op 75% piekkoppel mogelijk terwijl de temperatuur van de behuizing lager blijft dan 60 °C, hetgeen de levensduur verlengt en het outputvermogen verhoogt. Dankzij het sterk geïntegreerde ontwerp was het mogelijk een gewicht van minder dan 3 kg en een zeer compact formaat te realiseren.

Motinova MT6000: Deze krachtige centrale motor voor grote kettingwielen is ontworpen voor stadsverkeer. De motor weegt slechts 3 kg en is zeer delicaat. De motor kan een maximale ondersteuningsgraad van 270% bieden bij een krachtig en rustig momentum. Trapsnelheden tot 100 tpm zijn mogelijk met vijf rijmodi. Fietsers kunnen genieten van het plezier van het rijden in allerlei wegomstandigheden.

Motinova-motoren voor kleine kettingwielen, zoals de VOLANS- en PEGASI-serie, fietscomputers, accessoires en andere fietsartikelen zijn eveneens te zien. Op het buitenterrein bieden Motinova en Welling ook een leuke testritactiviteit: “Ride Longer, Live Better”.

Motinova en Welling blijven werken aan de versterking van hun kerncapaciteiten op het gebied van intelligent transport en de tweewielige transportmarkt.

De moedermaatschappij van Motinova en Welling, Midea Industrial Technology, beschikt over 27 R&D-centra in China, Oostenrijk, India en Japan en meer dan 5500 geautoriseerde patenten vergaard.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zhang Haichun

zhanghc69@midea.com
+86-18600038145

Check out our twitter: @NewsNovumpr