18:04 uur 14-07-2022

Boomi kondigt winnaars van partnerprijzen aan, aangevoerd door Accenture en Deloitte op EMEA Partner Summit van 2022

 • Met het winnen van de Gold Globee® Award voor zijn productuitmuntendheid en een 5-sterrenbeoordeling in de CRN Partner Program Guide, kiezen partners voor Boomi vanwege zijn toewijding aan het bieden van holistische strategieën voor het verbinden, orkestreren en beheren van complexe architecturen in het tijdperk van datagerichte bedrijven.

CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag de ontvangers van de EMEA Partner-awards voor 2022 bekendgemaakt, die formeel werden onderscheiden tijdens de recente EMEA Partner Summit van Boomi in Amsterdam. Het evenement bracht meer dan 300 deelnemers van Boomi-partners uit de hele regio samen om te leren, te netwerken en best practices te delen. Het was ook een kans voor Boomi om zijn partners te erkennen voor hun innovatieve werk.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220713005291/nl/

Boomi Announces Partner Award Winners Headlined by Accenture and Deloitte at 2022 EMEA Partner Summit (Graphic: Business Wire)

Boomi Announces Partner Award Winners Headlined by Accenture and Deloitte at 2022 EMEA Partner Summit (Graphic: Business Wire)

“Onze partners zijn vertrouwde adviseurs, strategische consultants, leiders in IT en digitale transformatie en innovators op het gebied van cloudinfrastructuur,” aldus Derek Thompson, Vice President Business Development, EMEA bij Boomi. “Ze lossen problemen op en implementeren dagelijks op proactieve wijze de technologie van Boomi. We zijn vereerd om het werk te erkennen dat ze het afgelopen jaar hebben geleverd.”

“Daar organisaties voor grote uitdagingen staan om hun bedrijf te transformeren om de strategische en operationele doelstellingen te bereiken, staat bedrijfsintegratie bovenaan de agenda van CIO’s en CDO’s,” stelde Jason Newman, Partner, Integration Services, Deloitte UK. “We zijn erg trots op het werk dat we doen om consequent innovatieve oplossingen te leveren om complexe zakelijke uitdagingen voor onze klanten op te lossen. Deze prijs is een sterk bewijs van de zeer bekwame en getalenteerde mensen die we hebben in het Deloitte Integration Services-team en de sterke samenwerking met Boomi.”

De winnaars van dit jaar van de EMEA Partner Summit Awards zijn:

Innovatief project van het jaar

 • Wereldwijde systeemintegrator (GSI): Accenture
 • Systeemintegrator (SI): IntegrationWorks GmbH

Oplossingspartner van het jaar

 • Wereldwijde systeemintegrator (GSI): Deloitte
 • Systeemintegrator (SI): Cegeka

Prijs voor individuele bijdrage: Mukesh Gehlot, CEO, NeosAlpha

 • Sterk aanbevolen:
 • Isto Kaitosaari, CTO, Integrations Group
 • Guillaume Rozier, Associate Partner, Fekra

Verkoop- en marketingcampagne van het jaar: Gambit

Servicepartner van het jaar: Viseo

 • Sterk aanbevolen:

  • B-Flow
  • Onepoint Consulting

Partner van het jaar in opkomende markten: Xitricon

Rijzende ster: Syscons

“Als Boomi-partner waarderen we de erkenning,” merkte Mukesh Gehlot, CEO van NeosAlpha, op. “De toewijding van Boomi aan zijn partners, evenals het succes van de klant, overtreft alle verwachtingen.”

Boomi heeft onlangs zijn Partner Resource Center uitgebreid, dat inzichtelijke inhoud biedt en partners de mogelijkheid biedt om hun merk en waardepropositie verder te bevorderen bij eindgebruikers via de Partner Finder. Bovendien vereenvoudigde Boomi de programmavereisten en de manier waarop partners zaken doen door te voorzien in een duidelijk onboardingtraject voor partners en te zorgen voor stroomlijning als het gaat om partnertraining voor accreditaties en certificeringen.

Boomi is gedurende acht opeenvolgende jaren gepositioneerd als leider in het Gartner® Magic Quadrant™ for Enterprise Integration Platform as a Service (EiPaaS).

Als toonaangevend wereldwijd software as a service (SaaS)-bedrijf met meer dan 20.000 klanten, beschikt Boomi over een groeiende gebruikersgemeenschap van meer dan 100.000 leden, een wereldwijd netwerk van meer dan 800 partners en een van de grootste reeksen van wereldwijde systeem integrators (GSI’s) in de iPaaS-ruimte, waaronder onder meer Accenture, Deloitte, SAP en Snowflake, evenals de drie grootste cloudproviders, Amazon Web Services, Google en Microsoft.

Het bedrijf ontving onlangs de Gold Globee® Award in de categorie Platform as a Service (PaaS) en heeft een prestigieuze 5-sterrenbeoordeling gekregen in de CRN Partner Program Guide, een definitieve lijst van de meest opvallende partnerprogramma’s van toonaangevende technologieleveranciers die innovatieve producten en flexibele diensten leveren via het IT-kanaal. Boomi’s cloud-native, low-code platform helpt organisaties in alle sectoren om data-applicaties te verbinden, workflows te stroomlijnen en meer geïntegreerde klantervaringen te leveren.

Ga naar https://boomi.com/partners/ voor meer informatie over samenwerking met Boomi of om een partner te vinden in het wereldwijde ecosysteem van Boomi.

Aanvullende bronnen

Gartner-disclaimer:

Gartner, Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service, Eric Thoo, Keith Guttridge, Bindi Bhullar, Shameen Pillai, Abhishek Singh, 29 september 2021

Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt beschreven en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers met de hoogste beoordelingen of een andere aanduiding te selecteren. Onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. GARTNER en Magic Quadrant zijn gedeponeerde handelsmerken en servicemerken van Gartner, Inc. en/of zijn dochterondernemingen in de VS en internationaal en worden hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Opmerking: Boomi werd van 2014 tot 2019 herkend als Dell Boomi.

Over Boomi

Boomi verbindt iedereen onmiddellijk met alles, overal met zijn cloud-native, uniforme, open en intelligente platform. Het integratieplatform as a service (iPaaS) van Boomi wordt door meer dan 20.000 klanten wereldwijd vertrouwd vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lagere totale eigendomskosten. Als pionier in het stimuleren van intelligent gebruik van data, is het de visie van Boomi om het voor klanten en partners snel en gemakkelijk te maken om data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, terwijl applicaties, processen en mensen met elkaar worden verbonden voor betere, snellere resultaten. Ga voor meer informatie naar http://www.boomi.com.

© 2022 Boomi, LP. Boomi, het ‘B’-logo, Boomiverse en AtomSphere zijn handelsmerken van Boomi, LP of zijn dochterondernemingen of gelieerde ondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen de handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr