20:37 uur 12-07-2022

Andersen Global breidt aanwezigheid uit naar Rwanda

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met Maj Consulting, waardoor zijn capaciteiten in Oost-Centraal-Afrika worden versterkt terwijl de organisatie zijn uitbreiding in de regio voortzet.

Maj Consulting is in 2015 opgericht en is een full-service belasting- en bedrijfsadviesfirma gevestigd in Rwanda en is de afgelopen jaren snel gegroeid. Onder leiding van algemeen directeur James Muigai biedt Maj Consulting oplossingen op het gebied van internationale belastingen en verrekenprijzen, belastingnaleving, beleggersadvies, risicoadvies, managementadvies, financiële rapportage, salarisbeheer en bedrijfsadviesdiensten.

“Ons multidisciplinaire team van professionals is toegewijd aan het leveren van holistische oplossingen voor de bedrijfsvoering van onze klanten”, zei algemeen directeur James Muigai. “We erkennen een gedeelde visie met Andersen Global die ons streven weerspiegelt om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en onze samenwerking positioneert ons om onze bestaande capaciteiten wereldwijd uit te breiden.”

“Maj Consulting concurreert met enkele van de grootste internationale bedrijven in de regio en heeft met succes vertrouwen opgebouwd met haar klanten”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Rwanda heeft bewezen dat het een belangrijke markt is voor onze uitbreidingsinspanningen en ik heb er alle vertrouwen in dat James en zijn team een waardevolle aanvulling zijn op ons bestaande platform.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 11.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 360 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr