09:18 uur 07-07-2022

MSCI plant winstoproep om resultaten tweede kwartaal 2022 te beoordelen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– MSCI Inc. (NYSE: MSCI), een toonaangevende leverancier van kritische beslissingsondersteunende tools en diensten voor de wereldwijde investeringsgemeenschap, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn resultaten voor het tweede kwartaal van 2022 op dinsdag 26 juli zal publiceren , 2022, voordat de markt opengaat. Een kopie van de publicatie van de resultaten, evenals een presentatie van de resultaten en een driemaandelijkse update, zullen beschikbaar worden gesteld op de MSCI Investor Relations-website.

Het senior management van MSCI zal de resultaten van het tweede kwartaal van 2022 beoordelen op dinsdag 26 juli 2022 om 11:00 AM Eastern Time. Als u via webcast naar het live-evenement wilt luisteren, gaat u naar de sectie evenementen en presentaties van de MSCI Investor Relations-website, https://ir.msci.com/events-and-presentations of om telefonisch deel te nemen, kunt u zich registreren op https:// ir.msci.com/events-and-presentations. Na registratie ontvangen telefonische deelnemers een bevestigingsmail waarin wordt beschreven hoe ze aan de telefonische vergadering kunnen deelnemen, inclusief een inbelnummer en een unieke deelnemerspincode die kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot de oproep. De teleconferentie zal ook via een webcast worden uitgezonden met een begeleidende diapresentatie die toegankelijk is via de MSCI Investor Relations-website.

MSCI Schedules Earnings Call to Review Second Quarter 2022 Results

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– MSCI Inc. (NYSE: MSCI), a leading provider of critical decision support tools and services for the global investment community, announced today it will release its results for the second quarter 2022 on Tuesday, July 26, 2022, before the market opens. A copy of the earnings release, as well as an earnings presentation and a quarterly update, will be made available on MSCI’s Investor Relations website.

MSCI’s senior management will review the second quarter 2022 results on Tuesday, July 26, 2022 at 11:00 AM Eastern Time. To listen to the live event via webcast, visit the events and presentations section of MSCI’s Investor Relations website, https://ir.msci.com/events-and-presentations or to join via telephone, please register yourself at https://ir.msci.com/events-and-presentations. Upon registration, telephone participants will receive a confirmation email detailing how to join the conference call, including a dial-in number and a unique participant pin that can be used to access the call. The teleconference will also be webcast with an accompanying slide presentation which can be accessed through MSCI’s Investor Relations website.

An archived replay of the webcast also will be available shortly after the live event on MSCI’s Investor Relations website, https://ir.msci.com/events-and-presentations.

About MSCI Inc.

MSCI is a leading provider of critical decision support tools and services for the global investment community. With over 50 years of expertise in research, data and technology, we power better investment decisions by enabling clients to understand and analyze key drivers of risk and return and confidently build more effective portfolios. We create industry-leading, research-enhanced solutions that clients use to gain insight into and improve transparency across the investment process.

To learn more, please visit www.msci.com. MSCI#IR

Contacts

MSCI Inc. Contacts

Investor Inquiries
jeremy.ulan@msci.com
Jeremy Ulan

+1 646 778 4184

jisoo.suh@msci.com
Jisoo Suh

+1 917 825 7111

Media Inquiries
PR@msci.com

Sam Wang

+1 212 804 5244

Melanie Blanco

+1 212 981 1049

Laura Hudson

+44 20 7336 9653

Check out our twitter: @NewsNovumpr