07:33 uur 06-07-2022

Rubix ontvangt een investering van $ 100 miljoen van LDA Capital

Alternatieve investeringsgroep voegt groene L1-blockchainarchitectuur toe aan portfolio

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Rubix Blockchain Pte Ltd (Rubix) heeft vandaag aangekondigd dat het een investering van $ 100 miljoen van LDA Capital Ltd heeft zekergesteld om de wereldwijde activiteiten te laten groeien, de overgang naar Web3 te ondersteunen en zijn groene blockchaingemeenschap uit te breiden.

“Rubix is een gamechanger voor internationale transacties. Het is precies het type innovatieve disruptor waarmee we willen samenwerken,” aldus Warren P. Baker III, managing partner bij LDA Capital. “Wat de Rubix-blockchain onderscheidt, is het milieuvriendelijke crypto-raamwerk en de focus op het gebruik van de Web3-technologie om enkele van de grootste problemen aan te pakken waarmee de samenleving tegenwoordig wordt geconfronteerd. Dit is niet zomaar een munt, het is een ware transformatie in de manier waarop online transacties worden verwerkt.”

Deze investering zal Rubix in staat stellen de groei in de Web3-ruimte te optimaliseren, wat de onderwijsmogelijkheden, beleidsontwikkeling en overgang van Web2 naar Web3 uitbreidt. Hierdoor kunnen partners verschillende apps op het platform bouwen, inclusief apps die sociale en milieukwesties aanpakken. De fondsen zullen ook worden gebruikt om de interne activiteiten te vergroten, waaronder het inhuren van werknemers van over de hele wereld om de uitbreiding van het ecosysteem van Rubix te ondersteunen.

“We zijn heel verheugd met deze samenwerking en het doet ons veel genoegen dat LDA Capital de waarde van de blockchain erkent voor het opbouwen van een gemeenschap en het uitbreiden van innovatie naarmate het web evolueert,” stelde KC Reddy, oprichter en hoofdarchitect van Rubix. “Rubix is in de eerste plaats een gemeenschap; deze investering stelt ons in staat om die gemeenschap te laten groeien en onze groene blockchain uit te breiden als een gedeeld platform waarop partners een onbeperkt aantal oplossingen kunnen bouwen. Onze unieke architectuur maakt Web 3 en zelfs Web 5 toegankelijk en bereikbaar voor iedereen die naar decentralisatie neigt.”

De Rubix Proofchain pakt de tekortkomingen van traditionele blockchainprotocollen aan voor een kostenbesparende, betrouwbare, toegankelijke en groene keten van alle wereldwijde transacties. Rubix gebruikt ‘Proof-of-Pledge’ om transacties te verwerken, een schoon alternatief voor de mining-intensieve Proof-of-Work (PoW)- of onbetrouwbare Proof-of-Stake (PoS)-methoden. Dankzij de Proof-of-Pledge-architectuur kan elke transactie definitief worden zonder dure, energie-intensieve processen waar de andere systemen door geteisterd worden.

Over Rubix Blockchain Pte Ltd: Rubix is een Layer 1 blockchainprotocol voor peer-to-peer gegevensoverdracht en transacties. Met activiteiten in Singapore, India, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten, is Rubix een webschaalprotocol met nul transactiekosten, minimale infrastructuurkosten, hoge beveiliging en privacy. Met minder dan 1 kWu per transactie heeft Rubix een van de laagste energieverbruiken van alle computernetwerken. Rubix-software kan gratis worden gedownload op elke pc of virtuele machine. De Rubix-gemeenschap heeft meer dan 12.500 validators. https://rubix.net/

Over LDA Capital: LDA Capital is een internationale alternatieve investeringsgroep met expertise in grensoverschrijdende transacties wereldwijd. Onze teamleden hebben hun loopbaan gewijd aan internationale en grensoverschrijdende kansen en hebben gezamenlijk meer dan 250 transacties uitgevoerd in zowel de publieke als de private middenmarkt in 43 landen met een totale transactiewaarde van meer dan US$ 11 miljard. Ga voor meer informatie naar: www.ldacap.com. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar: info@ldacap.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Caroline King

rubix@antennagroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr