12:53 uur 23-06-2022

Andersen Global versterkt platform in het Midden-Oosten met ledenfirma in Palestina

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global verenigt zijn platform in het Midden-Oosten verder omdat de in Ramallah gevestigde advocatenfirma Sharp and Beyond, een samenwerkende firma sinds 2020, het merk Andersen aanneemt.

Andersen in Palestina biedt op maat gemaakte juridische en zakelijke adviesdiensten voor bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen (mkb), familiebedrijven, startups, investeerders, zakelijke professionals, accelerators, en nationale en internationale organisaties. De professionals van het bedrijf staan klanten bij in elke bedrijfsfase, van organisatiestructuur tot activiteiten, uitbreiding en groei. De aanname van het merk door de firma vergroot de regionale aanwezigheid van de organisatie en duidt op de synergetische, culturele relatie tussen de ledenfirma’s van Andersen Global.

“Door lid te worden van Andersen Global, zijn we in staat om wereldwijde beste praktijken toe te passen en onze klanten hoogwaardige nichediensten te bieden, die onze vooruitstrevende en ondernemende visie ondersteunen om een actieve rol te spelen en een toonaangevend bedrijf in de markt te zijn”, zei managing partner Suhaib Sharif. “Samen met de andere ledenfirma’s bieden we een uitgebreide dekking die substantiële waarde toevoegt aan de bedrijfsactiviteiten van onze klant, zowel regionaal als wereldwijd.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde toe: “De aanname van het merk Andersen in Palestina toont de groeiende kracht van ons platform in het Midden-Oosten en onze toewijding aan het opbouwen van een benchmarkorganisatie die wereldwijd de standaard zet voor onafhankelijke en synergetische diensten.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 11.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 360 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr