13:30 uur 16-06-2022

Alight Solutions lanceert Alight Digital Wallet om werknemers flexibelere betalingsopties te bieden

Met nieuwe oplossingen kunnen werknemers worden betaald wanneer ze willen en biedt gemakkelijker toegang tot betalen

LINCOLNSHIRE, Ill.–(BUSINESS WIRE)– Alight Solutions (NYSE: ALIT), een toonaangevende cloudgebaseerde leverancier van geïntegreerde digitale oplossingen voor menselijk kapitaal en bedrijfsoplossingen, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Alight Digital Wallet, mogelijk gemaakt door QRails. Deze app-gebaseerde oplossing stelt organisaties in staat om hun mensen te helpen te voldoen aan hun unieke financiële behoeften en hun financiële welzijn te verbeteren met een betalingsbenadering die de flexibiliteit biedt die medewerkers nodig hebben en willen.

Alight Digital Wallet introduceert twee flexibele betalingsopties:

  • De betaalkaart biedt een alternatief voor een fysieke cheque of directe storting op een bankrekening via een door het bedrijf uitgegeven debetkaart.
  • Toegang tot verdiend loon geeft werknemers direct toegang tot een deel van hun verdiende loon of salaris voorafgaand aan de betaaldag. Beide opties bieden werknemers een naadloze en flexibele manier om toegang te krijgen tot hun salaris en om financiële behoeften op korte termijn te beheren zonder te hoeven wachten tot de betaaldag.

Beide betaaloplossingen bevatten content over financieel welzijn om een betere werknemerservaring te garanderen.

“Voor veel werknemers zijn financiën de belangrijkste bron van stress, meer nog dan werk, gezondheid en zelfs familie”, legt Luca Saracino, executive vicepresident, salarisadministratie-oplossingen bij Alight, uit. “Als werkgevers robuustere ondersteuning bieden rond de dagelijkse financiën en het totale financiële welzijn, kunnen werknemers hun financiële stressoren beter beheren. Dit kan een positieve invloed hebben op alle aspecten van hun welzijn. Flexibele beloningsopties zijn een eenvoudige manier waarop werkgevers hun personeel deze broodnodige hulp kunnen bieden.”

Alight Digital Wallet-oplossingen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in elk salarisadministratiesysteem. Het aanbod is momenteel beschikbaar in de Verenigde Staten en zal worden uitgerold naar andere markten in Europa, Latijns-Amerika en wereldwijd. Ga meer informatie naar www.alight.com/solutions/payroll/alight-digital-wallet.

Over Alight Solutions

Met de standvastige overtuiging dat het succes van een bedrijf begint bij zijn mensen, is Alight Solutions een toonaangevende cloudgebaseerde leverancier van geïntegreerde digitale oplossingen voor menselijk kapitaal en bedrijfsoplossingen. Door gebruik te maken van bedrijfseigen AI en data-analyse, optimaliseert Alight het bedrijfsproces als een service (business process as a service, BPaaS) om superieure resultaten te leveren voor werknemers en werkgevers via een uitgebreid dienstenportfolio. Alight stelt werknemers in staat om hun gezondheid, rijkdom en werk te verrijken, terwijl wereldwijde organisaties een goed presterende cultuur kunnen realiseren. De meer dan 16.000 toegewijde medewerkers van Alight bedienen meer dan 30 miljoen werknemers en familieleden. Ontdek hoe Alight organisaties van elke omvang helpt, waaronder meer dan 70% van de Fortune 100, op alight.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

MacKenzie Lucas

mackenzie.lucas@alight.com

alightsolutions.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr