03:09 uur 15-06-2022

Andersen Global voert transitie aangesloten firma uit in Bahrein

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global maakt bekend dat het in Bahrain gevestigde Awael, een samenwerkende firma sinds 2019, nu een aangesloten firma van de vennootschap is en de laatste firma die het merk Andersen aanneemt, waarmee de mondiale tegenwoordigheid van de organisatie in het Midden-Oosten is uitgebreid om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar naadloze oplossingen in de regio.

Andersen in Bahrain is opgericht in 2014 en biedt een volledig pakket belasting- en adviesdiensten, waaronder naleving, procesvoering, risicomanagement, due diligence, deugdelijk ondernemingsbestuur en optimalisering van bedrijfsprocessen. Geleid door de Office Managing Director Abbas Radhi, biedt de firma veelomvattende oplossingen aan cliënten uiteenlopend van openbare entiteiten tot opkomende bedrijven en bedrijven geleid door de eigenaar.

“Onze firma is de afgelopen jaren enorm gegroeid en het aanvaarden van het merk Andersen is de volgende stap in de ontwikkeling van onze firma,” aldus Abbas. “Dat we aangesloten firma van Andersen Global worden, brengt ons in de positie om onze klanten beter van dienst te zijn met grenzeloze, optimale dienstverlening. We kijken ernaar uit om samen te werken met de andere aangesloten firma’s in de regio, omdat we ernaar streven een toonaangevende firma te zijn in land en regio.”

Mark Vorsatz, Chairman van Andersen Global en CEO van Andersen voegde eraan toe, “Abbas en zijn team hebben sterke, synergetische werkrelaties met de andere aangesloten firma’s in de regio. De firma heeft waardevolle inzichten geboden in de zich ontwikkelende markt van Bahrain en maakt het ons mogelijk een concurrerentievoordeel in de regio te behouden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 11.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 360 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr