14:28 uur 10-06-2022

“Walk It Like You Talk It”: wereldkampioen mixed martial arts Joanna Jędrzejczyk praat met PUMA’s “Only See Great” voorafgaand aan de rematch van zondag

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Drievoudig MMA-wereldkampioen en PUMA-ambassadeur Joanna Jędrzejczyk deelt haar visie op mixed martial arts, als onderdeel van PUMA’s “Only See Great”-platform, terwijl ze zich voorbereidt op haar rematchgevecht tegen Zhang Weili op Zondag 12 juni in Singapore.

In een video-interview vertelt Joanna over haar trainingsaanpak, haar overwinningen en wat het voor haar betekent om deel uit te maken van PUMA’s ‘Only See Great’-campagne: ‘Wat scheidt goed zijn van geweldig zijn? Het draait allemaal om je mannetje staan en erover lopen alsof je erover praat. Het maakt niet uit hoe moeilijk de weg is, je moet hem pakken. Per aspera ad astra!” – zegt Johanna.

Het mozaïek van culturen en talen van Singapore weerspiegelt niet alleen de diversiteit van MMA, maar ook Joanna’s vaardigheden. Tegen de achtergrond van iconische plekken in Singapore voerde ze opeenvolgingen van bewegingen uit die verband hielden met technieken zoals: Muay Thai, Worstelen of Braziliaans Jiu-Jitsu, waarmee ze de reikwijdte van haar fysieke vermogens liet zien. Voor Joanna gaat MMA over het hebben van verschillende vaardigheden: “Het zijn veel dingen. Net als Singapore. En ik. Daarom ben ik hier om te vechten. Ik zie alleen maar geweldig.”

“Walk It Like You Talk It”: Mixed Martial Arts World Champion Joanna Jędrzejczyk Talks to PUMA’s “Only See Great” Ahead of Sunday’s Rematch

HERZOGENAURACH, Germany–(BUSINESS WIRE)– Three-time MMA world champion and PUMA Ambassador Joanna Jędrzejczyk shares her vision of mixed martial arts, as part of PUMA’s “Only See Great” platform, as she prepares for her rematch fight against Zhang Weili on Sunday, June 12 in Singapore.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20220610005267/en/

Three-time MMA world champion and PUMA Ambassador Joanna Jędrzejczyk shares her vision of mixed martial arts, as part of PUMA’s “Only See Great” platform, as she prepares for her rematch fight against Zhang Weili on Sunday, June 12 in Singapore. (Photo: Business Wire)

Three-time MMA world champion and PUMA Ambassador Joanna Jędrzejczyk shares her vision of mixed martial arts, as part of PUMA’s “Only See Great” platform, as she prepares for her rematch fight against Zhang Weili on Sunday, June 12 in Singapore. (Photo: Business Wire)

In a video interview Joanna talks about her training approach, her victories and what it means for her to be part of PUMA’s “Only See Great” campaign: “What separates being good from being great? It’s all about standing your ground and walk it like you talk it. It doesn’t matter how hard the road is, you have to get it. Per aspera ad astra!” – Joanna says.

The mosaic of cultures and languages of Singapore reflects not only the diversity of MMA but also Joanna’s skills. Against the background of iconic places in Singapore, she performed sequences of movements related to techniques such as: Muay Thai, Wrestling or Brazilian Jiu-Jitsu, showing the range of her physical abilities. For Joanna MMA is about having different skills: “It’s many things. Just like Singapore. And me. That’s why I’m here to fight. I only see great.”

The idea for PUMA’s “Only See Great” campaign was inspired by cultural icon, entrepreneur and philanthropist Shawn “JAY-Z” Carter who first said: “I only see great. I don’t see good. I don’t see compromise. We should always strive to make something great, something that will last.”

To watch the full interview with Joanna, please click HERE.

PUMA

PUMA is one of the world’s leading sports brands, designing, developing, selling and marketing footwear, apparel and accessories. For more than 70 years, PUMA has relentlessly pushed sport and culture forward by creating fast products for the world’s fastest athletes. PUMA offers performance and sport-inspired lifestyle products in categories such as Football, Running and Training, Basketball, Golf, and Motorsports. It collaborates with renowned designers and brands to bring sport influences into street culture and fashion. The PUMA Group owns the brands PUMA, Cobra Golf and stichd. The company distributes its products in more than 120 countries, employs about 14,000 people worldwide, and is headquartered in Herzogenaurach/Germany.

Contacts

Gudrun Cämmerer

Teamhead Global PR

gudrun.caemmerer@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr