07:37 uur 10-06-2022

monday.com voegt ingebouwde oplossing voor het genereren van inkomsten toe aan de apps marktplaats

De nieuwe native mogelijkheid geeft ontwikkelaars de mogelijkheid om geld te verdienen met apps direct binnen het Work OS, waardoor de aankoop voor alle monday.com-gebruikers wordt gestroomlijnd

NEW YORK en TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– monday.com Ltd. (NASDAQ: MNDY) (‘monday.com’), een werkbesturingssysteem (Work OS) waarmee organisaties van elke omvang de tools en processen kunnen creëren die ze nodig hebben om elk aspect van hun werk te beheren, heeft een raamwerk voor het genereren van inkomsten gelanceerd voor de monday apps marktplaats. De nieuwe oplossing voor het genereren van inkomsten op de markt geeft ontwikkelaars en partners de mogelijkheid om app-betalingen rechtstreeks in het Work OS te integreren en beheren. Het laat alle gebruikers meerdere betalingen en abonnementen beheren vanuit hun bestaande monday.com-account.

Met de nieuwe betalingsoplossing en het flexibele low-code/no-code raamwerk van het platform, kunnen ontwikkelaars hun apps bouwen, distribueren en er geld mee verdienen, allemaal binnen hun monday.com-werkruimte. De betalingsoplossing kan eenvoudig worden geïntegreerd in nieuwe en bestaande marktplaats-apps met de monday.com SDK. Zodra de nieuwe mogelijkheid is geïmplementeerd, kunnen ontwikkelaars betalingen gaan verwerken en monday.com handelt automatisch het hele factureringsproces af, waaronder valutaconversies, terugkerende abonnementen, terugbetalingen, facturen en uitbetalingen van inkomsten. Nieuwe en bestaande ontwikkelaars hebben nog steeds de mogelijkheid om externe betalingsoplossingen te gebruiken totdat ze klaar zijn om de overstap te maken.

“Omdat het genereren van inkomsten een van de beste stimulansen is voor app-ontwikkeling en innovatie en het feit dat de overgrote meerderheid van de apps op onze markt al een externe betalingsoplossing gebruikt, was de behoefte aan deze functie duidelijk”, zei Vlad Mystetskyi, sr. teamleider van het monday-appsteam. “Omdat ons ecosysteem blijft groeien, verwachten we dat de markt een belangrijk kanaal wordt voor ondernemingen en individuele ontwikkelaars die hun apps willen distribueren naar onze wereldwijde gebruikersbasis.”

Voor klanten betekent de ingebouwde oplossing voor het genereren van inkomsten dat ze voor premium apps kunnen betalen via het monday-betalingssysteem, dat alle aankopen en abonnementen van hun bestaande monday-factureringsstroom beheert, waardoor het niet meer nodig is om door het unieke betalingsproces van elke app te navigeren.

“Met de mogelijkheid om het genereren van inkomsten naadloos in elke app te implementeren, kunnen ontwikkelaars volwaardige producten met complete ervaringen maken op de monday.com-marktplaats”, zei Daniel Lereya, VP van R&D en Product: “En met de nieuwe, organische stimulans voor innovatie willen we graag zien hoe apps en ontwikkelaars toegevoegde waarde bieden voor de monday.com-community.”

De monday app-marktplaats, die eind 2020 werd gelanceerd, heeft 1 miljoen bezoekers en 195.000 app-installaties bereikt. Enkele apps die al profiteren van de nieuwe functie voor het genereren van inkomsten, zijn OP.sign, een veilige elektronische handtekeningservice en winnaar van de monday.com App Challenge 2020, en General Caster, een app die geavanceerde berekeningen en bewerkingen uitvoert zonder een speciale formulekolom. Zoals alle marktplaats-apps kunnen OP.sign en General Caster worden geïntegreerd in elke workflow of aangepaste automatisering.

Ga voor meer informatie naar: https://apps.developer.monday.com/docs/monetization

Over monday.com

Het monday.com Work OS is een open platform dat de kracht van software democratiseert, zodat organisaties eenvoudig werkbeheertools en softwaretoepassingen kunnen bouwen die aan al hun behoeften voldoen. Het platform verbindt mensen intuïtief met processen en systemen, waardoor teams kunnen excelleren in elk aspect van hun werk. monday.com heeft teams in Tel Aviv, New York, San Francisco, Miami, Chicago, Londen, Warschau, Sydney, São Paulo en Tokyo. Het platform kan volledig worden aangepast aan elke branche en wordt momenteel gebruikt door meer dan 152.000 klanten in meer dan 200 branches in meer dan 200 landen.

Bezoek ons op LinkedIn, Twitter, Instagram, YouTube, TikTok en Facebook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Or Elmaliah

ore@monday.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr