11:20 uur 10-06-2022

Convergint geeft wereldwijd iets terug op de 21e jaarlijkse activiteitendag ten behoeve van lokale parken, non-profitorganisaties en scholen in heel Europa

EAST SUSSEX, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Voor het 21e achtereenvolgende jaar sluiten de kantoren van Convergint vandaag voor Convergint Social Responsibility Day, waardoor meer dan 7700 collega’s op meer dan 175 locaties over de hele wereld hun tijd, expertise en middelen kunnen inzetten voor meer dan 110 organisaties. De totale inspanning komt naar schatting neer op een schenking van meer dan USD 2,5 miljoen aan arbeid en apparatuur van Convergint-collega’s, -partners en -families wereldwijd.

“Even wegstappen van ons dagelijkse werk om iets terug te geven aan onze omgeving staat centraal in de cultuur, waarden en overtuiging van Convergint,” aldus Steve Dorking, Managing Director van Convergint EMEA. “Dit jaar geven onze collega’s in Polen, Luxemburg, Ierland, Zwitserland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk een demonstratie van de ware passie en onbaatzuchtigheid van de Convergint-gemeenschap door middel van hun plaatselijke liefdadigheidsinitiatieven.”

Convergint Social Responsibility Day werd in 2002 gelanceerd om de doorlopende toewijding van het bedrijf tot dienstbaarheid aan en ondersteuning van de lokale gemeenschappen waar onze collega’s wonen en werken te onderstrepen. Dit jaar doen Convergint-collega’s in Europa vrijwilligerswerk in zorginstellingen, ondersteunen ze opknapprojecten in buurtparken en dierentuinen en installeren ze geavanceerde beveiligingstechnologie bij non-profitorganisaties, instanties en scholen. Dit jaar zijn de lokale inspanningen onder andere gericht op de volgende organisaties:

  • ARC Cancer Support Centre – Ierland
  • Gemeinde Opfikon – Zwitserland
  • Hospice in the Weald – Verenigd Koninkrijk
  • Wildpark Alte Fasanerie Klein-Auheim – Duitsland

“Convergint Social Responsibility Day is de belangrijkste dag van het jaar voor onze organisatie en is met ons bedrijf meegegroeid,” aldus Ken Lochiatto, CEO van Convergint. “Wij geloven dat onze cultuur van geven een centrale rol vervult in het succes van Convergint.”

Over Convergint

Convergint is een wereldwijde, toonaangevende systeemintegrator met een omzet van USD 1,8 miljard die elektronische beveiligingssystemen, cyberbeveiligingssystemen, brand- en persoonlijke veiligheidssystemen, systemen voor gebouwautomatisering en audiovisuele systemen ontwerpt, installeert en onderhoudt. Convergint voert al vier jaar lang de lijst met systeemintegrators in het Top Systems Integrators Report van SDM Magazine aan en is met meer dan 7700 collega’s verspreid over meer dan 175 vestigingen wereldwijd toonaangevend. Meer informatie over Convergint:www.convergint.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:

Tommasina Domel

(847) 585-8962

tommasina.domel@convergint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr