00:39 uur 10-06-2022

Andersen Global breidt voetafdruk in Scandinavië uit door samenwerkingsovereenkomsten in Finland en Denemarken

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global zet zijn uitbreiding op de Scandinavische markt voort via samenwerkingsovereenkomsten met de in Denemarken gevestigde advocatenkantoor Bachmann/Partners en de in Finland gevestigde advocatenkantoor I&O Partners. Voortbouwend op de capaciteiten van de bestaande samenwerkende firma’s Hellström Law en Unum in Zweden en Braekhus in Noorwegen, versterken deze toevoegingen de uitgebreide en geïntegreerde fiscale en juridische dekking van de organisatie in de regio.

Met kantoren in Kopenhagen en Aarhus biedt Bachmann/Partners een breed scala aan diensten, waaronder fiscale controverse en consulting, btw, accijnzen, strafrecht, successie en vastgoedplanning voor vermogende particulieren en familiekantoren, internationaal belasting- en ondernemingsrecht. Door The Legal 500 erkend als een competitief bedrijf in de regio, werd Bachmann/Partners in 2016 opgericht door managing partner Christian Bachmann en levert het diensten aan lokale en internationale klanten.

“In de loop der jaren hebben we onze reputatie opgebouwd op basis van onze uitgebreide kennis van het Deense bedrijfsleven, met name onze specialisatie in alle belastingrechtelijke zaken”, zei Christian. “We kijken ernaar uit om samen te werken met de ledenfirma’s en samenwerkende firma’s van Andersen Global, aangezien we een concurrentievoordeel in de markt behouden en uitgebreide oplossingen leveren aan klanten wereldwijd.”

I&O Partners is in 2015 opgericht en staat cliënten bij op gebieden als bankieren en financieren, bedrijfsadvies, commercieel, geschillenbeslechting, werkgelegenheid, fusies en overnames, IP-technologie, herstructurering en privévermogen. Onder leiding van managing partner Andrei Aganimov werkt het team van meer dan 16 professionals nauw samen met binnenlandse en internationale bedrijven en particuliere klanten.

“Het bedrijf is vrij snel gegroeid sinds onze oprichting bijna zeven jaar geleden en onze samenwerking met Andersen Global is de volgende stap voor onze groei en ontwikkeling”, zei Andrei. “Onze samenwerkingsposities stellen ons in staat om de collectieve kracht van een wereldwijde organisatie te benutten, de verwachtingen van de klant te overtreffen en een naadloze service te bieden.”

“Bachmann/Partners en I&O Partners delen een sterke toewijding aan de beste service en passie voor rentmeesterschap en transparantie”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “De teams zijn een grote troef bij het voldoen aan de groeiende behoeften van onze klanten en zullen synergetisch samenwerken met de aangesloten en samenwerkende firma’s van Andersen Global terwijl we onze capaciteiten in Noord-Europa blijven uitbouwen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 11.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 360 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr