16:13 uur 09-06-2022

NielsenIQ kondigt Tracey Massey aan als Chief Operating Officer

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft NielsenIQ, een wereldwijd informatieservicebedrijf, Tracey Massey benoemd tot de eerste Chief Operating Officer (COO) van het bedrijf. Ze zal rapporteren aan de Chief Executive Officer en toezicht houden op alle commerciële en productaspecten, en zal verantwoordelijk zijn voor omzet, productontwikkelingsplannen, strategieën van bedrijfsonderdelen en alle marktgerichte aspecten van NielsenIQ.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220609005237/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

“Tracey zal een integrale rol spelen in de voortdurende transformatie van NielsenIQ, waarbij nog meer nadruk wordt gelegd op duurzame groei door de uitvoering van onze strategische initiatieven,” aldus Jim Peck, uitvoerend voorzitter en Chief Executive Officer van NielsenIQ. “Ze brengt meer dan 30 jaar ervaring in de sector en een succesvolle staat van dienst in groeiende en expanderende wereldwijde activiteiten mee, maar het belangrijkste is dat haar passie voor het bedienen van klanten en het ondersteunen van zeer betrokken teams de sleutel zal zijn in onze evolutie.”

Tracey was meest recentelijk Global President en Chief Executive Officer van Mars Pet Nutrition, waar ze leiding gaf aan ‘s werelds grootste huisdiervoedingsbedrijf en de productportfolio’s daarvan vernieuwde voor continue groei onder haar leiding. Voorafgaand aan die functie was ze Regional President Mars Confectionary Americas, waar ze haar team met succes leidde door de integratie van Mars Chocolate Americas met de Wrigley Co. Americas.

“Ik ben verheugd om me bij NielsenIQ te voegen en kijk ernaar uit om mijn ervaring in de Fast-Moving Consumer Goods (FMCG)-industrie te gebruiken om een succesvolle toekomst voor het bedrijf op te bouwen,” verklaarde Tracey Massey.

Over NielsenIQ

NielsenIQ, een wereldwijd informatieservicebedrijf, levert de gouden standaard op het gebied van consumenten- en retailmetingen, door het meest verbonden, volledige en bruikbare begrip van de evoluerende wereldwijde, omnichannel-consument. NielsenIQ is de bron van vertrouwen voor de industrieën die we bedienen en de pionier die de volgende eeuw van consumenten- en retailmetingen bepaalt. Onze gegevens, verbonden inzichten en voorspellende analyses optimaliseren de prestaties van CPG- en retailbedrijven, brengen ze dichter bij de gemeenschappen die ze bedienen en helpen hun groei te stimuleren.

NielsenIQ, een Advent International-portfoliobedrijf, is actief in meer dan 90 markten en bestrijkt meer dan 90% van de wereldbevolking. Ga voor meer informatie naar NielsenIQ.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Gillian Mosher, gillian.mosher@nielseniq.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr