01:54 uur 08-06-2022

Andersen Global voegt met LIMA Partners diepte toe aan Afrikaans platform

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global verbetert zijn Afrikaanse dekking via een samenwerkingsovereenkomst met de in Ghana gevestigde belastingfirma LIMA Partners.

LIMA Partners is in 2014 opgericht, is gevestigd in de hoofdstad Accra en biedt diensten aan lokale en internationale klanten. Medeoprichter en managing partner Kwame Amporful leidt het team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in belastingadvies en naleving, accounting en consulting, bedrijfssecretaris en diensten voor naleving van regelgeving.

“Samenwerken met Andersen Global is een kans voor groei omdat deze samenwerking ons concurrentievoordeel in de markt verder zal vergroten door onze toewijding aan verbeterde uitmuntendheid en onze klanten te voorzien van hoogwaardige, innovatieve oplossingen”, zei Kwame. “Het dienstenaanbod van onze firma zal de verwachtingen van de klant blijven overtreffen die verder reiken dan de regionale grenzen met de middelen en ondersteuning van een wereldwijd bedrijf.”

“De toevoeging van LIMA Partners biedt ons uitgebreide fiscale mogelijkheden in het land en de waarden van de firma zijn in lijn met onze wereldwijde organisatie”, voegde Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz toe. “We hebben het geluk om samen te werken met een firma die de hoogste professionele normen toont omdat ze een belangrijk onderdeel zijn van de uitbreiding van onze bestaande capaciteiten in West-Afrika.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 11.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 360 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr