11:16 uur 07-06-2022

KoreFusion Capital fungeert als exclusief financieel en strategisch adviseur voor de keuze van de financiële groep bij hun investering in ModusBox

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– KoreFusion Capital, de fintech- en betalingsinvesteringsbank en zusterbedrijf van KoreFusion, het toonaangevende wereldwijde adviesbureau voor fintech en betalingen, trad op als exclusief strategisch en financieel adviseur van Choice Financial Group (CFG) bij zijn strategische investering in ModusBox, een wereldwijde fintech gericht op realtime betalingen en banking-as-a-service enablement voor financiële instellingen. CFG zal samen met een eerdere deelnemende investeerder de ronde leiden. Deze investering verstevigt de samenwerking van CFG met ModusBox en de voortdurende toewijding van CFG aan het ontwikkelen van innovatieve financiële technologieoplossingen.

Yogesh Oka, eigenaar van KoreFusion Capital, verklaarde: “We zijn bevoorrecht dat we CFG hebben geadviseerd bij zijn investering in ModusBox en onze unieke kennis en inzichten in de fintech-industrie hebben ingezet in zo’n kritieke situatie. Het is altijd een plezier om samen te werken met fintech-innovators zoals CFG en ModusBox.” Deze transactie versterkt de betalings- en fintech-referenties van KoreFusion Capital en het succesvolle trackrecord van het orkestreren van financiële en strategische waarde op lange termijn voor haar klanten, wereldwijd.

KoreFusion Capital Serves As Exclusive Financial And Strategic Advisor To Choice Financial Group In Their Investment In ModusBox

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– KoreFusion Capital, the fintech and payments investment banking boutique and sister company to KoreFusion, the leading global fintech and payments consultancy, acted as exclusive strategic and financial advisor to Choice Financial Group (CFG) in its strategic investment in ModusBox, a global fintech focused on real-time payments and banking-as-a-service enablement for financial institutions. CFG will co-lead the round along with a previous participating investor. This investment further solidifies CFG’s partnership with ModusBox and CFG’s continued commitment to developing innovative financial technology solutions.

Yogesh Oka, Owner of KoreFusion Capital, stated, “We are privileged to have advised CFG on its investment in ModusBox and brought our unique fintech industry knowledge and insights to bear in such a critical situation. It’s always a pleasure to work with fintech innovators like CFG and ModusBox.” This transaction reinforces KoreFusion Capital’s payments and fintech credentials and successful track record of orchestrating long-term financial and strategic value for its clients, globally.

About KoreFusion Capital

KoreFusion Capital is a specialized boutique investment bank exclusively focused on meeting the unique private placement and M&A transaction needs of fintech, payments and financial services companies. It is the sister company of the globally recognized fintech strategy consulting firm, KoreFusion LLC.

For more information, visit: www.korefusioncapital.com
KoreFusion Capital LLC, Member FINRA / SIPC

Contacts

KoreFusion Capital Media Contact:

Yogesh Oka

information@korefusioncapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr