11:10 uur 07-06-2022

AM-Pharma neemt deel aan komende Jefferies Healthcare-conferentie

UTRECHT, Nederland–(BUSINESS WIRE)– AM-Pharma B.V., een opkomende leider die zich richt op het ontwikkelen van therapieën voor ernstige medische aandoeningen, heeft vandaag aangekondigd dat Lars Boesgaard, Chief Financial Officer, naar verwachting zal presenteren op de Jefferies Healthcare Conference, die wordt gehouden in New York. York, NY op woensdag 8 juni 2022 om 8:00 AM ET.

Over AM-Pharma

Het doel van AM-Pharma is het redden en verbeteren van de levens van patiënten die worden geconfronteerd met ernstige medische aandoeningen. Onze eerste focus is sepsis-geassocieerd acuut nierletsel, de doodsoorzaak voor honderdduizenden mensen die elk jaar in het ziekenhuis worden opgenomen. Onze gepatenteerde verbinding, ilofotase alfa, heeft het potentieel om de eerste behandeling te worden voor sepsis-geassocieerd acuut nierletsel en bevindt zich nu in een wereldwijde cruciale fase III klinische studie. Wij zijn een toegewijd team dat gedreven is om behandelingsopties te bieden aan ernstig zieke patiënten, hun families en acute zorgprofessionals. Lees meer over ons online op: www.am-pharma.com.

AM-Pharma to Participate in Upcoming Jefferies Healthcare Conference

UTRECHT, Netherlands–(BUSINESS WIRE)– AM-Pharma B.V., an emerging leader focused on developing therapeutics for severe medical conditions, today announced that Lars Boesgaard, Chief Financial Officer, is scheduled to present at the Jefferies Healthcare Conference, being held in New York, NY on Wednesday, June 8th, 2022 at 8:00 AM ET.

About AM-Pharma

AM-Pharma’s purpose is to save and improve the lives of patients confronted with severe medical conditions. Our initial focus is sepsis-associated acute kidney injury, the cause of death for hundreds of thousands of people hospitalized each year. Our proprietary compound, ilofotase alfa, has the potential to become the first treatment for sepsis-associated acute kidney injury and is now in a global pivotal Phase III clinical trial. We are a dedicated team driven to bring treatment options to severely ill patients, their families and acute care professionals. Find out more about us online at: www.am-pharma.com.

Contacts

Investors:
Argot Partners

+1 212.600.1902

AMPharma@argotpartners.com

Media:
Trophic Communications

Gretchen Schweitzer

+49.89.238.877.30

Am-pharma@trophic.eu

Check out our twitter: @NewsNovumpr