23:42 uur 06-06-2022

Comscore voegt CTV-meting toe aan Video Metrix® Multi-Platform in vijf belangrijke markten in Europa

De oplossing, die nu traffic-sharing-meting voor YouTube omvat, onderbouwt volledig de planning van video-investeringen op alle schermen om het ware kijkerspubliek te laten zien

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Comscore (NASDAQ: SCOR), een vertrouwde partner voor het plannen, afhandelen en evalueren van media op verschillende platforms, heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van CTV-meting aan zijn Video Metrix® Multi-Platform-product, inclusief traffic sharing-meting voor YouTube, voor Spanje en het VK. Het rapport zal ook in juni worden opgenomen voor Italië, en voor Frankrijk en Duitsland in juli 2022. Als gevolg hiervan is Comscore de eerste internationale leverancier van metingen die volledige publieksmetingen levert op de grootste platforms van YouTube op apparaatniveau: pc, mobiel en verbonden tv (CTV).

De uitbreiding stelt buy-side-klanten in staat om de Video Metrix Multi-Platform-oplossing van Comscore te gebruiken om rekening te houden met CTV-weergave bij het vormgeven van een YouTube-strategie voor belangrijke inhoudsgebieden. Dit biedt adverteerders ondersteuning voor de volledige cyclus bij het plannen en meten van hun YouTube-investering. Bovendien biedt het inhoudseigenaren een holistisch beeld van hun CTV-inhoud, evenals de inhoud van hun concurrent, waardoor ze begrijpen hoe de engagement verschilt tussen platforms voor een betere planning en het genereren van meer inkomsten.

“Terwijl CTV blijft groeien, is het van cruciaal belang geworden om platformonafhankelijke metingen uit te breiden, met name in internationale markten waar vergelijkbare CTV- en OTT-gesyndiceerde aanbiedingen momenteel niet bestaan,” aldus Joris Goossens, SVP Europe & APAC, Comscore. “Met de toevoeging van YouTube aan ons Video Metrix-product kunnen adverteerders in belangrijke Europese markten echte platformonafhankelijke evaluaties uitvoeren door inzicht te krijgen in de werkelijke engagementstatistieken op alle schermen van hun YouTube-video-investeringen en de planning onderbouwen door de beste inhoudscategorieën en YouTube-kanalen te selecteren voor de uitvoering van hun multi-platformcampagnes.”

“We beheren en produceren video-inhoud voor honderden merken op alle sociale videoplatforms, waarbij YouTube een belangrijke is. Daarom is het van cruciaal belang voor ons om toegang te hebben tot een breed scala aan inzichten over videoconsumptie, waardoor we ons publiek beter kunnen begrijpen en onze content en strategie kunnen verbeteren,” verklaarde Graham Swallow, hoofd Data, Tech and Product bij Little Dot Studios.

Het Comscore Video Metrix Multi-Platform levert een totaalbeeld van de videoconsumptie van consumenten op desktops, smartphones, tablets en CTV-apparaten. Premium video-inhoud en advertenties kunnen strategisch worden gepland, gekocht en verkocht op verschillende platforms met behulp van digitaal-exclusieve statistieken.

In de komende maanden zal CTV-meting via het Video Metrix Multi-Platform zich blijven uitbreiden naar andere markten in Azië en Latijns-Amerika.

Over Comscore

Comscore (NASDAQ: SCOR) is een vertrouwde partner voor het plannen, afhandelen en evalueren van media op verschillende platforms. Met een datavoetafdruk die digitale, lineaire tv-, over-the-top- en theatrale kijkcijfers combineert met geavanceerde publieksinzichten, stelt Comscore media-kopers en -verkopers in staat om hun multiscreen-gedrag te kwantificeren en met vertrouwen zakelijke beslissingen te nemen. Comscore is een bewezen leider in het meten van digitaal en tv-publiek en reclame op schaal en is de opkomende externe bron in de branche voor betrouwbare en uitgebreide platformonafhankelijke metingen. Ga voor meer informatie over Comscore naar www.comscore.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bill Daddi

bill@daddibrand.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr