20:38 uur 02-06-2022

Andersen Global introduceert ledenfirma’s in Georgië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global blijft zijn internationale aanwezigheid verstevigen nu Andersen in Georgia (voorheen Prime Tax LLC) debuteert in de Centraal-Aziatische regio. Andersen Global verwelkomt ook ledenfirma MG Law, een in Tbilisi gevestigde advocatenfirma en samenwerkende firma sinds 2020. Samen zullen de twee ledenfirma’s een volledige reeks geïntegreerde fiscale en juridische diensten bieden aan klanten in Georgië en in het buitenland.

“Het belastinglandschap van Georgië wordt complexer en ons ervaren team werkt ijverig om hoogwaardige, uitgebreide diensten te leveren aan onze lokale en internationale klanten”, zegt Zurab Nikvashvili, managing partner Andersen in Georgia. “Door het merk Andersen te adopteren, is ons bedrijf in staat om onze capaciteiten uit te breiden en innovatieve oplossingen te bieden, ongeacht de grenzen.”

Andersen in Georgië biedt klanten een breed scala aan belasting-, boekhoud- en bedrijfsadviesdiensten, waaronder rapportage en belastingnaleving, uitbestede boekhouding, beslechting van belastinggeschillen, belastingadvies, internationale belasting, verrekenprijzen en fusie- en overnamediensten. Consequent erkend door The Legal 500, is MG Law een full-service advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in bank- en financiële zaken, arbeidsrecht, arbitrage en procesvoering, vastgoed, belastingen en douane, ondernemingsrecht, en cryptovaluta en blockchain. Beide ledenfirma’s bedienen lokale en internationale klanten, waaronder financiële instellingen, investeringsfondsen, overheidsinstanties en overheidsbedrijven.

Managing partner Archil Giorgadze van MG Law voegde toe: “Wij geloven dat de sleutel tot het leveren van de beste klantenservice is om ervoor te zorgen dat onze professionals uiteenlopende branche-ervaring en multi-jurisdictie achtergronden hebben. Door een ledenfirma te worden van Andersen Global, kunnen we de kennis en ervaring van ons team versterken door gebruik te maken van de middelen van de wereldwijde organisatie.”

“Andersen in Georgië en MG Law zijn gerenommeerde leiders in de fiscale en juridische sector. Hun toewijding aan hun klanten duidt op onze afgestemde waarden als een samenhangende wereldwijde organisatie”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Hun toevoeging als ledenfirma’s toont onze toewijding om onze klanten wereldwijd uitgebreide, naadloze oplossingen te bieden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 11.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 360 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr