22:38 uur 31-05-2022

Andersen Global voegt aangesloten firma toe in Nederland

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global geeft verder vorm aan haar platform in Noord-Europa wanneer Taxture, een samenwerkende firma sinds 2019, lid wordt van de mondiale organisatie. Voortbouwend op haar inzet voor het op naadloze wijze leveren van geïntegreerde klantoplossingen is Taxture een van de 11 samenwerkende firma’s die zich in 2022 formeel zullen aansluiten bij Andersen Global als aangesloten firma’s.

De in Amsterdam gevestigde en in 2009 opgerichte firma heeft zich gespecialiseerd in belasting- en juridisch advies, compliance- en transfer-pricingdiensten. Geleid door office-managing partner Ferruh Tarik Tigli werkt het team van de firma, dat bestaat uit meer dan 45 hoogopgeleide professionals, nauw samen met cliënten wereldwijd om veelomvattende belasting- en juridische diensten te bieden.

“Als Arthur Andersen alumnus sluiten de waarden en visie van onze firma goed aan bij die van de mondiale organisatie en we blijven ons inzetten voor het leveren van de allerbeste oplossingen voor de plaatselijke en multinationale zakelijke behoeften van onze klanten,” aldus Ferruh. “Een aangesloten firma van Andersen Global worden is de volgende stap van onze firma om onze mondiale resources uit te breiden en een sterke positie in de regionale markt te behouden.”

“Het team van Taxture maakt consequent indruk op onze klanten en professionals door hun toewijding aan service van kwaliteit,” aldus Mark Vorsatz, Chairman van Andersen Global en CEO van Andersen. “De exclusieve praktijk van de firma weerspiegelt naadloos de waarden van onze organisatie, die hen in de regio onderscheidt als concurrerende firma. De toevoeging van Taxture als aangesloten firma van onze organisatie is cruciaal, omdat we doorgaan met het opbouwen van een benchmarkorganisatie met uitgebreide mondiale dekking.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 10.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 343 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr