08:43 uur 30-05-2022

Eco-Center geleverd met SunLike Lighting van Seoul Semiconductor wint de hoofdprijs van de iF Design Award

ANSAN, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)–Seoul Semiconductor Co., Ltd. (KOSDAQ 046890), een wereldwijd bedrijf op het gebied van optische halfgeleiders, heeft aangekondigd dat een ecocentrum dat wordt geleverd met SunLike Lighting, een technologie voor natuurlijk lichtverlichting, de hoofdprijs heeft gewonnen. prijs in de productcategorie van de International Forum (iF) Design Award 2022.

De iF Design Awards, die in 1953 begonnen onder auspiciën van het German International Forum, wordt beschouwd als een van ‘s werelds top drie designprijzen samen met de IDEA Design Awards van de Verenigde Staten en de Red Dot Design Awards van Duitsland. Elk jaar worden in negen categorieën producten, pakketten en interieurs bekroonde werken geselecteerd die voldoen aan strikte screeningnormen zoals ideeën, differentiatie en invloed.

Eco-Center Supplied With Seoul Semiconductor’s SunLike Lighting Wins iF Design Award’s Main Award

ANSAN, South Korea–(BUSINESS WIRE)– Seoul Semiconductor Co., Ltd. (KOSDAQ 046890), a global optical semiconductor company, announced that an eco-center supplied with SunLike Lighting, a natural light lighting technology, won the main prize in the product category of the International Forum (iF) Design Award 2022.

This press release features multimedia. View the full release here: https://www.businesswire.com/news/home/20220529005072/en/

iF 2022 Design Award Winner biOrb EARTH Vivarium (Graphic: Business Wire)

iF 2022 Design Award Winner biOrb EARTH Vivarium (Graphic: Business Wire)

The iF Design Awards, which began in 1953 under the auspices of the German International Forum, is considered one of the world’s top three design awards along with the IDEA Design Awards of the United States and the Red Dot Design Awards of Germany. Each year, across nine categories of products, packages, and interiors, award-winning works that have passed strict screening standards such as ideas, differentiation, and influence are selected.

The award-winning eco-center is the biOrb EARTH Vivarium of OASE GmbH, Germany. Vivarium refers to an eco-center that creates the optimal environmental conditions for a particular creature to live in for the purpose of observation or research. The award-winning vivarium was highly praised for creating a perfect ecosystem of sunlight, soil, water, and moisture suitable for amphibians and wetland flora and fauna, and was selected as the winner of the main prize in the product category on that account.

Seoul Semiconductor supplied the SunLike technology that realizes natural light to this eco- center. SunLike is a differentiated lighting technology that lowers blue wavelengths that cause glare and insomnia to the same level as natural light, so it is not only visually comfortable but also helps stabilize the circadian rhythm of humans and even those of plants and animals as well.

“Amphibians are very sensitive to light. They can lose their sight or have a higher chance of causing mutations in artificial lighting, so the choice of lighting is more important than anything else when building an eco-center,” said Lee Seong-jin, head of lighting business at Seoul Semiconductor. “We are very pleased that OASE Vivarium, which is supplied with SunLike lighting, won the award for its technology and differentiation.”

Check out this award-winning vivarium product on the iF website (https://ifdesign.com/en/winner-ranking/project/biorb-earth/344543).

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.

Jinseop Jeong

+82-70-4391-8555

jjs8732@seoulsemicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr