14:58 uur 19-05-2022

Tecnotree uitgeroepen tot ‘Change-maker of the year’ door de Helsinki Stock Exchange Foundation

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een technologieleverancier uit Espoo, is uitgeroepen tot ‘Change-maker of the year’. Het bedrijf heeft een belangrijke rol gespeeld bij het leveren van Europese-Finse innovatie voor het stimuleren van groei in opkomende markten. De 5G-ready digitale producten en oplossingen van het bedrijf zijn wereldwijd geaccepteerd in Europa, Latam, het Midden-Oosten, Afrika en de regio’s Azië-Pacific. Deze zijn van cruciaal belang voor het voorzien van de telecomsector en zijn klanten van geavanceerde digitale mogelijkheden en toegang tot essentiële digitale diensten over de hele wereld op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en betalingsdiensten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220518005749/nl/

Tecnotree Padma Ravichander and Minna Heusala of the Stock Exchange Foundation at the Stock Exchange Gala on May 17, 2022. Picture taken by Tuomas Pietinen. (Photo: Business Wire)

Tecnotree Padma Ravichander and Minna Heusala of the Stock Exchange Foundation at the Stock Exchange Gala on May 17, 2022. Picture taken by Tuomas Pietinen. (Photo: Business Wire)

“Verandering en transformatie zijn de essentie van ons bedrijf. In het afgelopen decennium hebben we ons bedrijf intern getransformeerd in een ‘agile-first’-cultuur die onze medewerkers helpt continu te innoveren en digitale software van wereldklasse te leveren aan onze klanten en hun klanten. Hierdoor worden duurzame en rechtvaardige groei en economische impact mogelijk gemaakt verspreid over verschillende waardeketens. Deze interne transformatie in het bedrijf heeft de afgelopen jaren ook een goed rendement opgeleverd voor onze aandeelhouders in termen van aandelen en WPA,” verklaarde Padma Ravichander, CEO Tecnotree OYJ, ESPOO.

Ze merkte verder op: “Onze visie is om digitaal verbonden gemeenschappen te versterken en duurzame en inclusieve ontwikkeling voor onze klanten tot stand te brengen via ons digitale platform, onze software en diensten. De kern van ons aanbod is om de uitbreiding van essentiële connectiviteitsdiensten mogelijk te maken met Europese Finse innovatie. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat onze digitale producten zijn geaccepteerd in een groot aantal opkomende markten. Dit getuigt van onze One-Tecnotree-benadering die essentiële diensten mogelijk maakt, naast spraak- en dataconnectiviteit met andere digitale ervaringen op het gebied van gezondheid, onderwijs, financiële inclusie en economische gelijkheid en werkgelegenheid, voor een vrije en eerlijke groei-ervaring in deze markten. Hiermee wordt de culturele en economische kloof verder verkleind.”

Over Tecnotree

Tecnotree is de enige full-stack aanbieder van digitale bedrijfsbeheeroplossingen voor digitale serviceproviders, met meer dan 40 jaar diepgaande domeinkennis, bewezen levering en transformatiemogelijkheden over de hele wereld. Onze open-source, op technologie gebaseerde flexibele producten en oplossingen omvatten het volledige scala (order-to-cash) van bedrijfsproces- en abonnementsbeheer voor telecom en andere digitale serviceproviders, met een vooraf geïntegreerd B2B2X-partnerecosysteem voor gaming, gezondheid, onderwijs, OTT en meer. De producten, platforms en partners van Tecnotree ondersteunen opkomende ecosystemen van meer dan 1 miljard abonnees in meer dan 70 landen. Tecnotree is genoteerd aan Nasdaq Helsinki (TEM1V). Ga voor meer informatie naar www.tecnotree.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Padma Ravichander, CEO Tecnotree OYJ

marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr