19:55 uur 18-05-2022

REPLY – Digital Experience wordt door BVDW voor het vierde jaar op rij erkend als nr. 1 internetbureau en bedrijvengroep

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Net als in de voorgaande drie jaar bekroont het Bundesverband Digitale Wirtschaft (BVDW) Reply – Digital Experience opnieuw als het beste bedrijf in hun ranglijst van internetbureaus voor 2022.

Deze erkenning toont het vermogen van Reply – Digital Experience om technische oplossingen te bieden in combinatie met creatieve bureaudiensten en de juiste strategieën voor klantervaringen. Bovendien zag Reply – Digital Experience het afgelopen boekjaar een stijging van de verkoop en hun personeel als gevolg van zowel de continue organische groei als de overname van Comwrap, een bedrijf met hoofdkantoor in Frankfurt, gespecialiseerd in cloudgebaseerde digitale ervaringsplatforms.

“Om een holistische strategie voor digitale ervaring te implementeren, is het essentieel om het samenspel van marketing en technologie, uitstekende creatieve ideeën en een diep begrip van de gebruikersbehoeften te hebben. Hierbij wordt gebruik gemaakt van technology stacks en concepten als kunstmatige intelligentie, virtual en augmented reality, datagedreven marketing en conversationele interfaces. Dat we door onze positionering voor het vierde jaar op rij domineren in de BVDW-verkoopranglijst is iets waar we erg trots op zijn. En het is ook duidelijk dat we, als relevante partner met de juiste digitaliserings- en transformatiestrategieën, klaar zijn om de complexe uitdagingen en behoeften van onze klanten het hoofd te bieden en te bedienen,” verklaart dr. Thomas Hartmann, lid van de Raad van Bestuur van Reply. Het dienstenportfolio van Reply – Digital Experience varieert van advies, digitale strategie en ontwerp, tot de ontwikkeling van digitale producten, marketingstrategieën en platforms, evenals de succesvolle lancering van digitale ervaringstechnologie in de cloud.

Thorben Fasching, Reply Executive Partner, voegt toe: “2021 was een zeer positief jaar voor de Reply Digital Experience. Tegelijkertijd liet het tweede pandemiejaar ook zien dat transformatieprocessen binnen nieuwe digitale bedrijfsmodellen steeds belangrijker worden en Digital Experience-projecten complexer. Dit vereist brede – en tegelijkertijd – diepgaande vakkennis, zeer gespecialiseerde vaardigheden met betrekking tot alle digitale transformatiegebieden en de interactie van interdisciplinaire teams.”

Het bureau en de bedrijvengroep Reply – Digital Experience voeren complexe projecten uit voor bedrijven als Adidas, Beiersdorf, BMW, Canyon Bikes, Daimler, Miles & More, OBI, Ritter Sport, Vodafone, Volkswagen en Vorwerk.

Over de internetbureauranglijst van BVDW

De ranglijst wordt beschouwd als een industriebarometer van het Duitse internetbureaulandschap. Het wordt sinds 2001 jaarlijks door de BVDW uitgevoerd en samen met de samenwerkingspartners High Text iBusiness, Horizont, Werben & Verkaufen gepubliceerd. Het meldt bureaus waarvan de kernactiviteit het bedenken, creëren en technisch realiseren van digitale oplossingen is.

Reply

Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Sandra Dennhardt

s.dennhardt@reply.com
Tel. +49 170 4546229

Check out our twitter: @NewsNovumpr