23:49 uur 11-05-2022

Interactive Brokers biedt Carbon Offsets aan klanten in Europa en Azië

Nieuwe tool helpt investeerders om deel te nemen aan een groenere toekomst

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR), een geautomatiseerde wereldwijde elektronische broker, heeft vandaag Carbon Offsets gelanceerd voor klanten in West-Europa, Hongkong en Singapore. Deze nieuwe functie is beschikbaar via IMPACT, de mobiele handelsapp van Interactive Brokers voor duurzaam beleggen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220510006422/nl/

Carbon Offsets available in IMPACT by Interactive Brokers (Photo: Business Wire)

Carbon Offsets available in IMPACT by Interactive Brokers (Photo: Business Wire)

Vliegreizen en andere dagelijkse activiteiten veroorzaken schadelijke uitstoot van broeikasgassen. Voortbouwend op de eenvoud van IMPACT kunnen investeerders nu de Carbon Offsets-tool gebruiken om te kiezen uit veelvoorkomende activiteiten die broeikasgassen uitstoten of om een specifieke hoeveelheid koolstof in te voeren om te compenseren. Interactive Brokers koopt de koolstofkredieten naadloos aan bij de juiste instanties en compenseert deze, zodat beleggers hun koolstofvoetafdruk geheel of gedeeltelijk kunnen verkleinen.

“Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn geen geïsoleerde aspecten, ze spreken tot een collectieve cultuur. Een cultuur die zich bewust is van de onderlinge verbondenheid van onze wereldwijde gemeenschap. Als gevolg hiervan blijven we producten ontwikkelen die in dienst staan van deze collectieve cultuur,” aldus Will Peterffy, ESG Director bij Interactive Brokers. “Carbon Offsets maakt het onze klanten gemakkelijk om deel te nemen aan de opkomende collectieve cultuur die zich inzet voor het beheer van onze planeet, terwijl ze investeren in bedrijven die verder aansluiten bij hun waarden via de IMPACT-app.”

Interactive Brokers werkte samen met Sustain.Life om emissiegegevens te verstrekken voor elke koolstofuitstotende activiteit die beschikbaar is in de app. Het SaaS-platform van Sustain.Life helpt bedrijven in verschillende sectoren hun impact op het milieu te verminderen door ESG-tools te bieden die het meten en beheren van hun koolstofemissies mogelijk maken. De Carbon Offsets-tool is beschikbaar in de IMPACT-app voor klanten van IB IE, IB UK, IB HK en IB SG.

Ga voor meer informatie over Carbon Offsets, openbaarmakingen en om de IMPACT-app te downloaden naar:

Verenigd Koninkrijk: https://impact.interactivebrokers.co.uk/
West-Europa: https://impact.interactivebrokers.ie/
Hongkong: https://impact.interactivebrokers.com.hk/
Singapore: https://impact.interactivebrokers.com.sg/

Over Interactive Brokers Group, Inc.:

De gelieerde ondernemingen van Interactive Brokers Group bieden 24 uur per dag geautomatiseerde handelsuitvoering en bewaring van effecten, grondstoffen en deviezen op meer dan 150 markten in tal van landen en valuta’s vanaf een enkel uniform platform voor klanten over de hele wereld. We bedienen individuele beleggers, hedgefondsen, handelsgroepen voor eigen rekening, financiële adviseurs en introducerende makelaars. Onze vier decennialange focus op technologie en automatisering heeft ons in staat gesteld onze klanten uit te rusten met een uniek geavanceerd platform om hun beleggingsportefeuilles te beheren. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van voordelige uitvoeringsprijzen en handels-, risico- en portefeuillebeheertools, onderzoeksfaciliteiten en beleggingsproducten, allemaal tegen lage of geen kosten, zodat ze een superieur rendement op investeringen kunnen behalen. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar zette Barron’s Interactive Brokers op #1 met 5 van de 5 sterren in de Best Online Brokers Review van 25 maart 2022.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc.

Media: Katherine Ewert, media@ibkr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr