14:00 uur 03-05-2022

Na het ophalen van $ 15 miljoen in privé-rondes, kondigt YGG SEA de openbare verkoop van $ SEA Token IDO op Copper aan

TAIPEI CITY, Taiwan–(BUSINESS WIRE)– Yield Guild Games Southeast Asia (YGG SEA), een sub-gedecentraliseerde autonome organisatie (subDAO) van de in de Filippijnen gevestigde blockchain gaming startup Yield Guild Games (YGG), heeft vandaag de aanstaande Initial DEX Offering (IDO) van zijn $SEA token aangekondigd op het Copper launchpad.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220429005350/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

De $SEA Token Launch Auction begint op 9 mei om 15:00 uur UTC op het Copper-platform en loopt t/m 14 mei. In totaal zijn 75 miljoen $SEA-tokens toegewezen aan de openbare verkoop van IDO, wat 7,5% van het totale aanbod van een miljard tokens vertegenwoordigt. De vanafprijs is vastgesteld op $ 0,50.

De IDO is een unieke kans om de onvoorwaardelijke steun van onze gemeenschap te waarderen,” aldus Irene Umar, medeoprichter van YGG SEA. “We zijn waar we zijn vanwege de gemeenschap en we willen graag dat de gemeenschap een stukje YGG SEA bezit via de IDO. DYOR, ik kan alleen maar zeggen: wat jullie vandaag zien, is nog maar het begin van wat zich de komende maanden zal ontvouwen.”.”

$SEA is de governance-token van YGG SEA. Het geeft leden van de gemeenschap het recht om te stemmen over bestuursvoorstellen, toewijzingen van ecosysteembeloningen, de meest gewenste functies/beloningsmodellen die de lokale behoeften weerspiegelen, en whitelist-mogelijkheden voor GameFi en niet-GameFi NFT’s.

Aangezien de gemeenschap de kern vormt van YGG SEA, zet het gilde zich in om iedereen de kans en tijd te geven om op eerlijke en transparante manier deel te nemen aan de IDO. Copper is de meest gedecentraliseerde en gebruiksvriendelijke manier om deel te nemen aan een specifieke configuratie van Balancer’s Liquidity Bootsstrapping Pools (LBP’s), waardoor een meer rechtvaardige verdeling van tokens voor alle deelnemers mogelijk wordt.

De Token Launch Auction op Copper zorgt voor realtime prijsontdekking, open en toestemmingsloze deelname en eerlijke distributie van tokens. Het ontmoedigt front-running bots en walvissen, om zo het $SEA-token in handen te krijgen van zoveel mogelijk deelnemers.

YGG SEA is het toonaangevende gilde voor Zuidoost-Azië en heeft sinds november 2021 in 76 projecten geïnvesteerd. Tien games zijn toegankelijk geworden voor leden van het YGG SEA-gilde, en nog veel meer om dit jaar te lanceren. Het heeft momenteel kantoren in Indonesië, Thailand, Maleisië en Vietnam. Na de IDO is YGG SEA van plan om binnen zes maanden uit te breiden naar drie extra landen, met volledige SEA-dekking gepland tot 2024.

YGG SEA had eerder $ 15 miljoen opgehaald in twee rondes van opmerkelijke investeerders, waaronder Crypto.com Capital, Animoca Brands, Solana Ventures, Polygon en anderen.

Over YGG SEA

YGG SEA, de eerste subDAO van Yield Guild Games, is een gedecentraliseerde autonome organisatie voor het verwerven en beheren van NFT’s die in de metaverse worden gebruikt. Zijn missie is om de grootste en meest duurzame play-to-earn virtuele economie te creëren in Zuidoost-Azië. YGG SEA is een van de oprichters van de Asia Blockchain Gaming Alliance.

Ga voor meer informatie naar: Website | Twitter | Discord | Telegram

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dominick Steer, media@yggsea.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr