23:03 uur 03-05-2022

Genesis voegt zich bij International Swaps and Derivatives Association

GGC International Limited wordt primair lid van ISDA

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Genesis, een pionier in de digitale activa-industrie en de belangrijkste institutionele leverancier van cryptoderivaten, heeft vandaag aangekondigd dat GGC International Limited als primair lid is toegetreden tot de International Swaps and Derivatives Association (ISDA).

Genesis was, via zijn GGC International Limited-entiteit, een van de eerste deelnemers aan de markt voor cryptoderivaten en gaat over-the-counter-derivaten aan die verwijzen naar een breed scala aan onderliggende onderliggende waarden van digitale activa. Het deskundige team van handelsprofessionals faciliteert transacties voor zowel crypto-natives als traditionele financiële marktdeelnemers die deze unieke markt willen betreden. Als lid van ISDA zal Genesis blijven bijdragen aan de richting van de markten voor digitale activaderivaten om ze veilig en efficiënt te maken voor alle deelnemers.

“Genesis is een pionier in crypto-liquiditeit, in spot OTC, leningen en bilaterale OTC-derivaten,” aldus Josh Lim, hoofd Derivatives bij Genesis. “Als een van de eerste handelsdesks die optieliquiditeit biedt aan crypto-native hedgefondsen en bedrijven in de ruimte, hebben we geholpen bij het vormgeven van een groot deel van de bestaande set documentatie die is geïntegreerd in de derivatenrelaties in de hele sector. We kijken ernaar uit om samen te werken met onze mede-ISDA-leden terwijl deze markt steeds volwassener wordt.”

Over Genesis

Genesis is een full-service prime brokerage voor digitale valuta, die een enkel toegangspunt biedt voor de digitale valutabehoeften van wereldwijde institutionele beleggers. Genesis combineert ongeëvenaarde operationele uitmuntendheid, een naadloze gebruikerservaring en de beste klantenservice om de volledige reeks diensten te bieden die wereldwijde investeerders nodig hebben om hun digitale activaportefeuilles te beheren.

Het bedrijf biedt geavanceerde marktdeelnemers een volledig geïntegreerd platform voor het verhandelen, lenen, uitlenen en bewaren van digitale activa, waardoor nieuwe mogelijkheden voor hefboomwerking en rendement worden gecreëerd en tegelijkertijd de kapitaalefficiëntie en veiligheid voor tegenpartijen worden vergroot.

Genesis is een dochteronderneming van Digital Currency Group (DCG), een van de grootste particuliere investeerders in blockchain- en digitale activabedrijven.

Ga voor meer informatie over Genesis naar genesistrading.com en volg @GenesisTrading op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marc Yaklofsky

press@genesistrading.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr