13:43 uur 01-05-2022

Brigade-M3 European Acquisition Corp. Tijdstip van publicatie van jaarverslag 2021

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Brigade-M3 European Acquisition Corp. (het “Bedrijf“), een overnamebedrijf voor speciale doeleinden dat op 21 april 2021 werd opgericht onder de wetgeving van de Kaaimaneilanden als een vrijgestelde onderneming met beperkte aansprakelijkheid en is genoteerd op Euronext Amsterdam, kondigt aan dat het Jaarverslag van de vennootschap voor de periode vanaf haar oprichting tot 31 december 2021 (“Jaarverslag”), dat uiterlijk op 30 april 2022 zou moeten verschijnen, een korte vertraging zal ondergaan vanwege het feit dat de controle van de jaarrekening door de accountant van de vennootschap, KPMG, zal niet tijdig worden opgemaakt.

De Raad van Bestuur van de Vennootschap is niet op de hoogte gesteld van materiële controlekwesties die nog openstaan.

Het jaarverslag zal zo snel als praktisch mogelijk na afronding van het audit proces worden gepubliceerd.

Brigade-M3 European Acquisition Corp. Timing of publication of 2021 Annual Report

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Brigade-M3 European Acquisition Corp. (the “Company”), a special purpose acquisition company that was incorporated on 21 April 2021 under the laws of the Cayman Islands as an exempted company with limited liability and is listed on Euronext Amsterdam, announces that the Company’s Annual Report for the period from its incorporation to 31 December 2021 (“Annual Report”), which was due by 30 April 2022, will be subject to a short delay due to the fact that the audit of the annual accounts by the Company’s auditor, KPMG, will not be completed in time.

The Board of Directors of the Company has not been made aware of any material audit matters which remain outstanding.

The Annual Report will be published as soon as practically possible following the conclusion of the audit process.

IMPORTANT INFORMATION

This press release contains information that qualifies as inside information within the meaning of Article 7(1) of the EU Market Abuse Regulation.

DISCLAIMER

This announcement is not for distribution or release, directly or indirectly, and should not be distributed in or sent into, the United States, Australia, Canada, Japan, Cayman Islands or South Africa or any other jurisdiction in which such distribution or release would be unlawful or would require registration or other measures. This announcement does not contain or constitute an offer of securities for sale or an invitation or offer to the public or form of application to subscribe for securities.

The release, publication or distribution of this announcement in certain jurisdictions may be restricted by law and therefore persons in such jurisdictions into which they are released, published or distributed, should inform themselves about, and observe, such restrictions. No action has been taken by the Company that would permit an offer of securities or the possession or distribution of this announcement or any other offering or publicity material relating to such securities in any jurisdiction where action for that purpose is required.

Contacts

ENQUIRIES

Brigade-M3 European Acquisition Corp.

c/o Brigade Capital Management, LP

399 Park Avenue, 16th Floor

New York, NY 10022

Email: BrigadeM3EAC@brigadecapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr