00:15 uur 29-04-2022

Xsolla breidt aanbod van mobiele en digitale distributieoplossingen uit en voegt een NFT-checkout toe aan de groeiende set tools en diensten voor ontwikkelaars

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Xsolla, een mondiaal videogamehandelsbedrijf heeft vandaag bekendgemaakt dat het hun mobiele en digitale distributieoplossingen heeft uitgebreid om ontwikkelaars meer gelegenheid te bieden om hun games over de hele wereld te lanceren en zich te laten ontwikkelen. Daarnaast heeft Xsolla een nieuwe checkoutfunctie toegevoegd om ontwikkelaars te helpen hun merken op te schalen door het verkopen en distribueren van NFT’s.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220428005559/nl/

XSOLLA EXPANDS MOBILE AND DIGITAL DISTRIBUTION SOLUTION OFFERINGS AND ADDS AN NFT CHECKOUT TO THE GROWING SET OF TOOLS AND SERVICES FOR DEVELOPERS (Graphic: Business Wire)

XSOLLA EXPANDS MOBILE AND DIGITAL DISTRIBUTION SOLUTION OFFERINGS AND ADDS AN NFT CHECKOUT TO THE GROWING SET OF TOOLS AND SERVICES FOR DEVELOPERS (Graphic: Business Wire)

“Xsolla zet zich in om ontwikkelaars wereldwijd de allerbeste services en ondersteuning te bieden om hen te helpen meer spelers in meer gebieden te bereiken,” verklaarde Chris Hewish, President van Xsolla. “We blijven nieuwe functies ontwikkelen die zich richten op de belangrijkste uitdagingen van marketing, lancering en het monitariseren van videogames. In 2022 komt er meer dat onze partners in de voorhoede zal houden van het zich voortdurend ontwikkelende gameklimaat.”

Mobiele webshop – Nieuwe functies

Omdat het zich uitbreidende mobiele landschap de mondiale gamesinkomsten blijven leiden heeft Xsolla’s webshop voor mobiele games nieuwe functies toegevoegd om mobiele ontwikkelaars te helpen meer spelers te bereiken en in de voorhoede te blijven van de mobiele-gamingrevolutie.

Uitgebreide analytica

Ontwikkelaars kunnen een transparante trechter creëren die de efficiency zal vergroten bij het brengen van nieuwe spelers naar hun webshop. Dit zal ontwikkelaars helpen om de spelerservaring online te begrijpen en vast te stellen waar en hoe gebruikers bezig zijn met hun game.

Unieke promotie-aanbiedingen

Deze ingebouwde component helpt ontwikkelaars te profiteren van in-app-aankopen via hun webshop. Binnen de online-ervaring kunnen ontwikkelaars promotie-aanbiedingen aanbieden en campagnes lanceren voor introductiekortingen, promocode-aanbiedingen en bonussen om verkopen een stimulans te geven en nieuwe spelers online te brengen.

Abonnementenbeheer

Om ontwikkelaars te helpen hun gehele catalogus aan digitale producten in hun webshop te verkopen heeft Xsolla sterke abonnementsfuncties toegevoegd. Dit stelt ontwikkelaars in staat nieuwe klanten te krijgen en te behouden, loyaliteit te creëren, betrouwbare omzetstromen te genereren en abonnementen vertrouwelijk te managen.

Bezoek voor meer informatie over de Xsolla webshop: https://xsolla.com/solution/web-shop-for-mobile-games

NFT-checkout

Xsolla heeft een NFT-checkoutproces ontwikkeld om ontwikkelaars in staat te stellen om snel en veilig NFT’s aan hun game-economie toe te voegen. Deze functie maakt het voor spelers mogelijk aankopen te doen met gebruikmaking van hun betalingsmethode van voorkeur. De ontwikkelaar behandelt het munten en de levering van de NFT’s, terwijl Xsolla de checkout en het distributieproces van de in-game-items afhandelt.

Bezoek voor meer informatie over de NFT-checkout: https://xsolla.com/solution/payments/nft-checkout

Digitale distributiehub

De Xsolla digitale distributiehub verbindt games met een mondiaal netwerk van apps, internetserviceproviders (ISP’s), banken en andere kanalen om ontwikkelaars te helpen hun spelers te bereiken en inkomsten te verkrijgen uit elke transactie. Deze nieuwe oplossing stelt gamers in staat hun favoriete games te ontdekken door een geoptimaliseerde multiplatformervaring en stelt hen in staat om hoe en wanneer zij willen te betalen.

Ontwikkelaars kunnen nu voordeel halen uit een toegenomen marktpenetratie en merkbewustzijn door distributiekanalen, zoals super-apps, online-bankierenapps en marktplaatsen van mobiele dragers. Met de digitale distributiehub kan uw game een enorm publiek van nieuwe gebruikers bereiken, besparen op distributiekosten en algehele inkomsten en betrokkenheid een stimulans geven.

Bezoek om meer te weten te komen over de digitale distributie hub: https://xsolla.com/products/digital-distribution-hub

Xsolla zal deze en nog meer oplossingen de komende zes maanden presenteren bij verscheidene evenementen, waaronder GamesBeat Summit 2022, Pocket Gamer Connects Seattle, Nordic Game Show, Pocket Gamer Toronto, China Joy en gamescom. Schrijf u in om kennis te maken met de experts van Xsolla door het bezoeken van: https://xsolla.com/events.

Over Xsolla

Xsolla is een mondiaal videogamehandelsbedrijf met een robuuste en krachtige set tools en diensten specifiek ontworpen voor de videogame-industrie. Sinds de oprichting in 2005 heeft Xsolla duizenden gameontwikkelaars en -uitgevers van iedere omvang geholpen bij het financieren, in de handel brengen, lanceren en in omloop brengen van hun games, mondiaal en op meerdere platforms. Als innovatief leider in de gamehandel is Xsolla’s missie om de inherente complexiteiten van wereldwijde distributie, marketing en in omloop brengen van de producten op te lossen om onze partners te helpen meer gebieden te bereiken, meer inkomsten te genereren en relaties op te bouwen met gamers wereldwijd. De hoofdvestiging van het bedrijf en officiële vestigingsplaats is in Los Angeles, Californië, met kantoren in Berlijn, Seoul en steden overal in de wereld. Xsolla ondersteunt belangrijke gametitels zoals, onder meer, Valve, Twitch, Roblox, Ubisoft, Epic Games, Take-Two, KRAFTON, Nexters, NetEase, Playstudios, Playrix, miHoYo.

Bezoek voor aanvullende informatie en om meer te weten te komen: xsolla.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Derrick Stembridge

Directeur van Public Relations, Xsolla

d.stembridge@xsolla.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr