00:22 uur 27-04-2022

DexCom presenteert op de internationale ATTD-conferentie uitgebreide CGM-portefeuille, die mensen met diabetes meer keuze biedt

 • Nieuwe portefeuille van systemen voor continue glucosemonitoring (CGM) waaronder de Dexcom ONE, de Dexcom G6 en de verwachte Dexcom G7, die recent een CE-markering heeft ontvangen en momenteel beoordeeld wordt door de FDA1
 • De uitgebreide serie producten bieden de meest innovatieve, verbonden en toegankelijke CGM-opties die beschikbaar zijn voor mensen over de hele wereld die met diabetes leven
 • Toegang tot het rendabele Dexcom ONE-systeem blijft zich uitbreiden met de CGM die nu beschikbaar is in Spanje en in mei wordt geïntroduceerd in het Verenigd Koninkrijk
 • Het programma en de presentaties van de ATTD-conferentie blijven bevestigen dat het gebruik van CGM van Dexcom het belangrijkst is voor een optimaal diabetesmanagement

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– DexCom, Inc. (Nasdaq: DXCM), de wereldwijd leider in realtime continue glucosemonitoring voor mensen met diabetes, zal hun mondiale portefeuille van realtime systemen voor continue glucosemonitoring (CGM) presenteren op de 15e International Conference on Advanced Technologies and Treatments for Diabetes (ATTD) die van 27 tot 30 april 2022 wordt gehouden in Barcelona. De uitgebreide portefeuille omvat de Dexcom ONE, de Dexcom G6 en de toekomstige Dexcom G7, een serie buitengewoon accurate,* realtime CGM-systemen die zijn ontwikkeld om meer mensen die met diabetes leven dan ooit tevoren krachtiger te maken.

“Gedurende twee decennia heeft Dexcom onophoudelijk geïnnoveerd om de meest accurate, verbonden en toegankelijke CGM-technologie te bieden aan mensen met diabetes overal in de wereld,” aldus Kevin Sayer, chairman, president en CEO van Dexcom. “Diabetes is geen standaardaandoening, mensen verdienen keuze in hoe zij hun diabetes managen. We zijn zeer enthousiast dat we drie gouden standaarden CGM-systemen kunnen leveren die tegemoet komen aan de verschillende behoeften van mensen met diabetes.”

Elk systeem in de portefeuille biedt een verschillende set van kenmerken en functionaliteit voor verscheidene behoeften in diabetesmanagement; alle drie Dexcom-systemen schrappen het lastige scannen en pijnlijke vingerprikken voor kalibratie en diabetesbehandelingsbeslissingen.

De Dexcom realtime CGM-portefeuille

Systeem

Dexcom G71

Krachtig eenvoudig

Dexcom G6

Connectiveit die leidend is voor de branche

Dexcom ONE

realtime CGM toegankelijker gemaakt

Sensor

 • Kleinste sensorgrootte
 • Alles-in-één sensor en zender
 • 30 min. opwarmtijd
 • 12 uur respijtperiode
 • 10 dagen gebruik
 • Kleine sensorgrootte
 • 2 uur opwarmtijd
 • 10 dagen gebruik
 • Kleine sensorgrootte
 • 2 uur opwarmtijd
 • 10 dagen gebruik

Waarschuwingen

 • Waarschuwingen zeer aanpasbaar
 • Stille modus
 • Waarschuwing naderend urgent laag glucose
 • Waarschuwingen aanpasbaar
 • Waarschuwing naderend urgent laag glucose
 • Waarschuwingen aanpasbaar

Connectiviteit

 • Compatibel met smartphone en smartwatch
 • Optionele ontvanger
 • Tot 10 volgers op afstand††
 • Duidelijkheid beschikbaar in app
 • Toekomstige insulinepompintegratie‡‡
 • Compatibel met smartphone en smartwatch
 • Optionele ontvanger
 • Tot 10 volgers op afstand††
 • Naadloze integratie met insulinepomp
 • Compatibel met smartphone en smartwatch

“Innovatie, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid hebben altijd centraal gestaan in ons werk om de diabetesgemeenschap de best mogelijke technologie te bieden,” aldus Chad Patterson, executive vice president van mondiale marketing en productmanagement bij Dexcom. “Het is onze prioriteit om zoveel mogelijk mensen toegang te verschaffen tot de hoogste standaard van zorg en deze portefeuille van realtime CGM-systemen voldoet aan dat commitment.”

Naast de introductie van Dexcoms uitgebreide productportefeuille, blijven belangrijke posters en onderzoek gepresenteerd op de ATTD bevestigen dat het gebruik van Dexcom CGM het belangrijkste is voor optimaal diabetesmanagement. Enkele van deze informatieve presentaties kunnen claims maken die verdergaan dan die waarvoor toestemming is verleend door de FDA voor de etikettering van deze apparaten.

Belofte van nauwkeurigheid, prestaties en kenmerken van de CGM van Dexcom:

 • Presentatie: “Elevating the standard of care in continuous glucose monitoring with Dexcom CGM.” Gemodereerd door Partha Kar op donderdag 28 april 2022, 15.00-16.30 CET in hal 116. Sprekers zijn: Žydrūnė Visockienė, MD, PhD; Nicholas Argento, MD, FACE; Lori Laffel, MD, MPH; Hood Thabit, MB, BCh, MRCP, MD, PhD; en Lalantha Leelarathna, MBBS, MRCP, MSc, PhD.
 • Presentatie: “Dexcom G6 realtime CGM use across the globe: Feature engagement and correlational outcomes.” Gemodereerd door Keri Leone, MS, RD, CDCES op vrijdag 29 april 2022, 09.00 – 10.00 CET in hal 112. Sprekers zijn: Giada Acciaroli, PhD; Robert Dowd, datawetenschapper; Joost van der Linden, PhD; en Anand Iyer, PhD, MBA.

Dexcom, connectiviteit en gesloten systemen:

 • Abstract: “Perioperative closed-loop insulin delivery versus standard insulin therapy: A randomised controlled parallel clinical trial in adults with Type 2 diabetes” (David Herzig).
 • Abstract: “Hybrid closed-loop glucose control compared with sensor augmented pump therapy in older adults with Type 1 diabetes: a multicentre, multinational, randomised, crossover study” (Charlotte Boughton).
 • Abstract: “Performance of Omnipod® 5 Automated Insulin Delivery System at specific glucose targets from 110-150mg/dL over three months in very young children with Type 1 diabetes” (Sarah MacLeish).
 • Abstract: “Improvement in HbA1C after 8 weeks of Omnipod 5® Automated Insulin Delivery System use in adults with Type 2 diabetes: From injections to hybrid closed-loop therapy” (Anne Peters).
 • Abstract: “A comparison of two hybrid closed-loop systems in Italian children and adults with Type 1 diabetes” (Marina Francesca).
 • Abstract: “Glycemic outcomes by age and previous insulin delivery method in Control-IQ technology users: 9 months of CLIO study data” (Jordan Pinsker).

Gezondheidsuitkomsten, economische resultaten en markttoegang:

 • Presentatie: “Dexcom G6 real-time CGM use in non-traditional clinical arenas: Hospital and pregnancy.” Gemodereerd door Daniel Chernavvsky, MD op zaterdag 30 april 2022, 08.00 – 08.50 CET in hal 112. Sprekers zijn: Eileen Faulds, PhD, MS, RN, FNP-BC, CDCES en Anku Mehta, MD.
 • Abstract: “The impact of real-time continuous glucose monitoring on treatment satisfaction in adults with Type 2 diabetes: Further findings from the MOBILE randomized clinical trial.” (David Price)
 • Abstract: “Association between change in HbA1c and professional CGM use in adults with Type 2 diabetes on non-insulin therapies – a real-world evidence study” (Poorva Nemlekar).
 • Abstract: “Reduction in diabetes-related hospitalization rates after real-time continuous glucose monitor (rtCGM) initiation” (Katia Hannah).
 • Abstract: “Analysis of alert frequency and glycemic outcomes associated with expanding the default G6 high/low alert range” (Sarah Pickus).
 • Abstract: “Cost-effectiveness of a real-time continuous glucose monitoring system versus self-monitoring of blood glucose in Type 2 diabetes patients on insulin in the United Kingdom” (Stephane Roze).

Bezoek voor meer informatie over de 15e internationale conferentie over Advanced Technologies and Treatments for Diabetes en om u in te schrijven voor het virtueel bijwonen van de conferentie: https://attd.kenes.com/registration/.

Over DexCom, Inc.

Dexcom, Inc. stelt mensen in staat diabetes onder controle te krijgen via innovatieve systemen voor continue glucosemonitoring (CGM). Het hoofdkantoor is gevestigd in San Diego, Californië. Met vestigingen in heel Europa en selecte delen van Azië/Oceanië heeft Dexcom zich ontpopt als leider op het gebied van diabeteszorgtechnologie. Door te luisteren naar de behoeften van gebruikers, zorgverleners en -aanbieders, vereenvoudigt en verbetert Dexcom het diabetesbeheer over de hele wereld. Ga voor meer informatie over Dexcom CGM naar www.dexcom.com.

*Gebruikershandleidingen van Dexcom G6, Dexcom G7 en Dexcom ONE. Voor het verkrijgen van gebruikershandleidingen voor deze producten, klik hier. Let erop dat de etikettering voor verschillende landen anders kan zijn.

Als uw glucose alarmeert en de aflezingen van de ONE, Dexcom G6 of Dexcom G7 niet overeenkomen met symptomen of verwachtingen, gebruik dan een bloedglucosemeter voor het nemen van diabetesbehandelingsbeslissingen.

Om een overzicht van compatibele slimme apparaten te bekijken, bezoek dexcom.com/compatibility

††Aparte volg-app vereist.

‡‡Dexcom werkt ook nauw samen met zijn partners van insulinepompen om Dexcom G7 zo snel mogelijk te integreren in huidige en toekomstige geautomatiseerde insulinetoedieningssystemen.

1 510(k) in behandeling. Niet beschikbaar voor verkoop in de Verenigde Staten.

© 2022 Dexcom, Inc. Dexcom, Dexcom ONE, Dexcom G6, Dexcom G7 en Dexcom Clarity zijn geregistreerde handelsnamen van DexCom, Inc. in de VS en worden mogelijk geregistreerd in andere landen. Alle rechten voorbehouden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media

James McIntosh

619-884-2118

james.mcintosh@dexcom.com

Contactpersoon voor investeerders

Sean Christensen

858-203-6657

sean.christensen@dexcom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr