04:47 uur 22-04-2022

Norsk Titanium US benoemt Khazeem Adesokan tot vice-president van kwaliteit

PLATTSBURGH, New York–(BUSINESS WIRE)– Norsk Titanium US Inc. (OSL: NTI, OTCQB: NORSF), een wereldleider in 3D-metaalprinten via zijn Rapid Plasma Deposition® (RPD®) technologie, kondigt de benoeming aan van Khazeem Adesokan in de functie van vice-president van kwaliteit. In deze rol rapporteert hij aan CEO Michael Canario.

Adesokan voegt zich bij Norsk Titanium uit Pratt & Whitney, een Raytheon Technologies Company, waar hij verschillende leidinggevende functies binnen de organisatie bekleedde, waaronder Engine Test Operations Manager, Commercial Engines Product Line Manager en Associate Director van Combustor and Diffuser Supply Chain Value Streams. In zijn meest recente rol was hij verantwoordelijk voor de operationele strategie en de uitvoering van programma’s als Production Chief Director van het PW1100G Geared Turbofan Program.

Als lid van het Norsk Titanium-leiderschapsteam gebruikt het bedrijf zijn expertise bij het ontwikkelen en implementeren van strategieën op ondernemingsniveau. Als leider van de kwaliteitsorganisatie zal Khazeem de functionaliteit van het Norsk Titanium-kwaliteitsbeheersysteem waarborgen en de volgende evolutie en volwassenheid begeleiden. “Onder zijn leiding gaat Norsk Titanium door met het verbeteren van de opbrengst, waardoor het bedrijf zich nog meer inzet voor duurzaamheid, terwijl de leveringsstatistieken van 100% op tijd leveren behouden blijven”, zei Canario.

Adesokan heeft een Bachelor of Science, technische technologie-graad in technische engineering van Central Connecticut State University en een Master of Science-graad in kwaliteitssysteembeheer van de National Graduate School (Cambridge College) van kwaliteitsbeheer.

OVER NORSK TITANIUM

Norsk Titanium is een wereldwijd leider in 3D-printen van metaal, die de toekomst van de metaalverwerking innoveert door een paradigmaverschuiving mogelijk te maken naar een schoon en duurzaam verwerkingsproces. Met hun eigen Rapid Plasma Deposition® (RPD®)-technologie en 700 MT productiecapaciteit biedt Norsk Titanium kostenefficiënte 3D-printing van waardetoegevoegde metalen delen voor een brede bereikbare markt. De RPD®-technologie gebruikt significant minder grondstof, energie en tijd dan traditionele energie-intensieve vormmethoden, waarmee klanten de gelegenheid krijgen hun inputkosten, logistiek en milieu-impact beter te beheersen. RPD® geprinte onderdelen vliegen al op de commerciële vliegtuigen en Norsk Titanium heeft aanzienlijke aantrekkingskracht verworven bij grote defensie- en industriële klanten.

www.norsktitanium.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren Quesada, Griffin Communications Group

Lauren@griffincg.com;+1 281-744-7938

Check out our twitter: @NewsNovumpr