10:50 uur 21-04-2022

CleverTap benoemt Anand Venkatraman tot Chief Operating Officer

–News Direct–

CleverTap, ‘s werelds toonaangevende retentiecloud, heeft de benoeming aangekondigd van Anand Venkatraman als Chief Operating Officer.

Anand heeft meer dan twee decennia ervaring in het bouwen en schalen van wereldwijde teams en P&L’s voor verschillende verkoopbewegingen. Hij komt over van Freshworks, waar hij leiding gaf aan de snelgroeiende activiteiten in Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika. Hij speelde ook een sleutelrol bij het aansturen van wereldwijde partnerschappen om het bedrijf onafhankelijk te laten groeien in meer dan 40 landen, de technologiemarkt op te schalen en Freshworks diep in het wereldwijde startup-ecosysteem te integreren. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende functies bij Akamai en Microsoft in APJ en India.

“Ik heet Anand van harte welkom bij CleverTap. Zijn benoeming onderstreept onze ambitieuze groeiplannen om de gamechanger voor gebruikersbehoud te zijn. Hij heeft een succesvolle staat van dienst in het wereldwijd brengen van bedrijven, het bouwen van zeer betrokken teams en het opzetten van creatieve benaderingen voor het succes van klanten. Anand zal het managementteam van CleverTap versterken om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen door uitmuntende uitvoering te bieden”, aldus Sidharth Malik, CEO van CleverTap Inc.

CleverTap Appoints Anand Venkatraman as Chief Operating Officer

–News Direct–

CleverTap, the world’s leading retention cloud, announced the appointment of Anand Venkatraman as the Chief Operating Officer.

Anand has over two decades of experience in building and scaling global teams and P&Ls across various sales motions. He joins from Freshworks where he led the fast-growing Asia Pacific and Middle East and Africa business. He also played a key role in driving global partnerships to independently grow the business across 40+ countries, scaling the technology marketplace and embedded Freshworks deep into the worldwide startup ecosystem. Prior to that he held leadership positions at Akamai and Microsoft in APJ and India.

“I warmly welcome Anand to CleverTap. His appointment underlines our ambitious growth plans to be the gamechanger for user retention. He has a successful track record in taking businesses global, building highly engaged teams, and establishing creative approaches for customer success. Anand will strengthen the CleverTap management team to help scale the company to the next level by bringing in excellence in execution,” said Sidharth Malik, CEO CleverTap Inc.

“I am excited to join CleverTap as they emerge as the retention category market leader, in not just India and South-East Asia but also in markets like North America, Latin America, Middle East, Turkey, Africa and Europe. I am looking forward to being a part of CleverTap’s journey in taking the Indian SaaS story to the world,” said Anand Venkatraman.

About CleverTap

CleverTap is the modern, integrated retention cloud that empowers digital consumer brands to increase customer retention and lifetime value. For brands that understand and value user retention, CleverTap drives context and individualization with the help of a unified and deep data layer, AI/ML powered insights and automation. Customers around the world representing over 10,000 apps, including Vodafone Idea, SonyLIV, Daimler, Gojek, Carousell, and Premier League, trust CleverTap to achieve their retention and engagement goals, growing their long term revenue. Backed by leading venture capital firms including Sequoia India, Tiger Global Management, and Accel, the company is headquartered in Mountain View, California, with offices in Mumbai, Singapore, and Dubai. For more information, visit clevertap.com or follow on LinkedIn, Twitter, Facebook and YouTube.

Contact Details

Sony Shetty

sony@clevertap.com

Company Website

https://clevertap.com/

View source version on newsdirect.com: https://newsdirect.com/news/clevertap-appoints-anand-venkatraman-as-chief-operating-officer-162148277

Check out our twitter: @NewsNovumpr