19:01 uur 20-04-2022

EdCast publiceert het Leergezondheidsindex rapport 2021 voor de VS, Europa en Britse regio’s, in samenwerking met Hult International Business School

Onderzoek toont aan dat de leerecosystemen van de meeste bedrijven ruimte hebben om te verbeteren

MOUNTAIN VIEW, Californië (VS) en ROTTERDAM, Nederland–(BUSINESS WIRE)– EdCast, in samenwerking met Hult International Business School, is verheugd om de Leergezondheidsindex (Learning Health Index, LHI) rapport 2021 te lanceren voor de VS, Europa en Britse regio’s. Aan deze editie van het vlaggenschiponderzoek namen 50 toonaangevende organisaties in 17 branches deel op uitvoerend leiderschapsniveau.

De LHI 2021 legt belangrijke lessen, huidige en toekomstige trends, beste praktijken en inzichten met betrekking tot leren en ontwikkeling, vast. In deze unieke tijden van pandemie en na de pandemie is flexibiliteit een belangrijke hefboom voor transformatie geworden. Organisaties moeten zich aanpassen om de vaardigheidskloven te overbruggen om bij- en omscholing mogelijk te maken.

Het EdCast Leergezondheidsindex onderzoek werd in 2020 voor het eerst gelanceerd en wordt nu wereldwijd geïmplementeerd. Het is een praktisch en waardevol hulpmiddel om de gezondheid van leren en ontwikkeling in organisaties te beoordelen. Het maakt gebruik van een gevalideerde onderzoeksbenadering om een dieper inzicht te krijgen in de gezondheid van leren en om leiders op het gebied van leren en ontwikkelen ideeën te geven over hoe ze kunnen reageren op de steeds groter wordende behoefte aan het creëren van een gedeelde cultuur van leren.

Met een gemiddelde LHI-score van 61 (van de 100) suggereren de resultaten dat de meeste organisaties, ondanks de sponsoring van het management, investeringen in leren, de wens om flexibel leren te creëren en leren af te stemmen op de bedrijfsbehoeften, het potentieel van een gezonde leercultuur nog moeten ontsluiten. Met een steeds groeiende focus op bijscholing, omscholing en flexibele carrièreontwikkelingsmogelijkheden voor werknemers, zou L&D kunnen ontdekken dat het oplossen van het leervraagstuk binnenkort een missiekritieke prioriteit kan worden. Download hier het volledige LHI-rapport voor de VS, Europa en het VK.

Van EdCast:

“De bevindingen van het Leergezondheidsindex onderzoek van EdCast onthullen dat er aanzienlijke ruimte is voor verbetering van de gezondheid van leer- en ontwikkelingsecosystemen binnen organisaties”, zei Karl Mehta, CEO en oprichter van EdCast. “L&D moet de juiste ecosystemen creëren, de rijke opslagplaatsen van kennis, en dan de student centraal laten staan. De dagen van de centrische gebeurtenis, leerprogramma’s die eens per jaar plaatsvinden zijn voorbij. Leren moet meer doorlopend zijn en ingebed zijn in de werkstroom.”

Van Hult International Business School:

“We zijn verheugd om met EdCast samen te werken aan dit onderzoek, waarbij we gebruikmaken van onze deskundige faculteit en ons wereldwijde netwerk van leiders op het gebied van leren en ontwikkeling”, zei Dina Dommett, decaan van Ashridge aan de Hult International Business School. “We hebben altijd geloofd dat leren en ontwikkelen het potentieel heeft om de manier waarop we leven en werken ingrijpend te veranderen. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om een leerecosysteem op te bouwen dat ons talent verbetert om te voldoen aan de behoeften van morgen. Uit het onderzoek blijkt dat we nog een lange weg te gaan hebben om het potentieel van onze mensen en organisaties volledig te realiseren, maar we kijken ernaar uit om deze uitdaging aan te gaan om bedrijven en professionals te helpen floreren in de nieuwe wereld van werken.”

Belangrijkste hoogtepunten uit de EdCast LHI-studie 2021:

❖ Het rapport onthult dat slechts 4% van de 50 ondervraagde organisaties kwakkelen, 42% het redden en 46% zich ontwikkelt. Deze studie classificeert verder slechts 8% van de organisaties als bevorderlijk en 0% als florerend

❖ De drie branches met de gezondste scores voor organisatorisch leren waren financiële diensten, technologie en professionele diensten. De branche die consequent de laagste beoordeling had over alle dimensies, was gastvrijheid.

❖ Een vergelijking van de kwantitatieve gegevens over de acht dimensies voor elk van de drie regio’s onthult een zeer nauwe afstemming tussen de regio’s, waarbij alle drie werden beoordeeld als in de ontwikkelingsfase van leergezondheid.

❖ De twee gezondste leerdimensies uit de gecombineerde resultaten waren die van leerstrategie en bedrijfsplanning en L&D-portfolio.

❖ Impact en meting, en tools en technologieën waren de laagst beoordeelde algemene LHI-dimensies

❖ Deze bevindingen impliceren dat de strategische aspecten van afstemming met het bedrijfsleven bij het creëren van een gerichte L&D-strategie en -portfolio het goed doen, maar dat de implementatieaspecten zoals ‘hoe de impact te meten’ en ‘hoe tools en technologieën te benutten’ zich nog in de beginfases van ontwikkeling bevinden.

Download hier het volledige LHI-rapport voor de VS, Europa en het VK.

Methodologie:

De Leergezondheidsindex is een aggregaat van enquêtescores voor elk van de acht verschillende dimensies van leergezondheid op een schaal van vijf punten. Met behulp van hun individuele scores kunnen organisaties zichzelf benchmarken met de totale markt en/of branche waartoe ze behoren en hun concurrentiepositie bepalen. De enquête identificeert gebieden van uitmuntendheid en kansen voor het verbeteren van het leren binnen een organisatie. Het toetsen en beoordelen van de scores op elk van de dimensies biedt organisaties de mogelijkheid om corrigerende maatregelen te nemen.

Over EdCast

EdCast biedt een uniform platform voor talentervaring dat is ontworpen om end-to-end trajecten van werknemers mogelijk te maken die leren, vaardigheden en carrièremobiliteit omvatten. Het bekroonde platform wordt internationaal gebruikt door organisaties variërend van grote Global 2000-bedrijven tot kleine bedrijven en overheden. Met de platformen van EdCast zijn bedrijven in staat om goed presterend en toekomstbestendig personeel aan te trekken, ontwikkelen en behouden. Het aanbod van EdCast omvat het Talent Experience Platform, Spark voor het mkb, Content Strategy & Solutions en het MyGuide Digital Adoption Platform. EdCast is door het World Economic Forum erkend als technologiepionier.

Ga voor meer informatie naar http://www.edcast.com of volg ons op LinkedIn.

Over Hult International Business School

Hult International Business School is een non-profit educatieve organisatie en de eerste drievoudig geaccrediteerde Business School in de VS, gerangschikt door de Financial Times, The Economist, Forbes en Bloomberg Businessweek. Hult biedt programma’s aan op bachelor-, postdoctoraal en uitvoerend onderwijsniveaus en kent gezamenlijke Amerikaanse en Britse academische titels toe op zijn wereldwijde campuslocaties in Boston, San Francisco, Londen, Dubai, Shanghai en New York.

Hult EF Corporate Education maakt gebruik van de bovenstaande bronnen en die van ’s werelds toonaangevende particuliere onderwijsbedrijf EF Education First, om bedrijven en overheden een uitgebreide pool van deskundige docenten in veel verschillende disciplines en een internationale gemeenschap van studenten te bieden. Ze bieden professionele ontwikkelingsprogramma’s en oplossingen op het gebied van taal- en interculturele communicatie, leiderschap, coaching van leidinggevenden en kernvaardigheden zoals strategie en digitale transformatie.

Ga voor meer informatie naar http://www.hultef.com of volg ons op LinkedIn.

Download hier het volledige LHI-rapport 2021 voor de VS, Europa en het VK.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Reena Chawla (PR@edcast.com)

Check out our twitter: @NewsNovumpr