00:40 uur 14-04-2022

Western Provident Association implementeert INTOUCH SaaS CCM-oplossing van Topdown om communicatie met klanten in de gezondheidszorg te optimaliseren

TAUNTON, Engeland & ROCKVILLE, Md.–(BUSINESS WIRE)– Western Provident Association (WPA), een toonaangevende non-profit zorgverzekeraar, en Top Down Systems Corporation (Topdown), een best-of-breed CCM (Customer Communication Management)-softwarebedrijf, hebben vandaag aangekondigd dat ze de Topdown INTOUCH-oplossing zullen implementeren binnen de klantcommunicatieactiviteiten van WPA om de klantervaring te verbeteren, de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen.

Organisaties in verschillende sectoren worden tegenwoordig uitgedaagd om de klantcommunicatie te beheren om gestroomlijnde, flexibele inhoud en efficiënte activiteiten te realiseren met behoud van gegevensprivacy. Om aan deze behoeften te voldoen, heeft Topdown de INTOUCH SaaS CCM-oplossing ontwikkeld, een innovatieve cloudgebaseerde benadering van CCM voor het delen van gegevens, inhoud en processen in organisaties die de communicatieactiviteiten transformeert.

“Als non-profit verzekeringsmaatschappij in een gereguleerde omgeving hebben we als strategisch doel om onze klanten te behandelen zoals we verwachten dat wij behandeld worden. We onderzoeken en ontwikkelen voortdurend manieren om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We hebben een welverdiende reputatie op het gebied van uitmuntende service. Het slimme automatiserings- en flexibele integratieplatform van de Topdown INTOUCH-oplossing stelt ons klantrelatieteam onmiddellijk in staat om inhoud te beheren en onze communicatie te verbeteren,” aldus Mike Downing, Chief Technology Officer van WPA.

De eenvoudige, taakgerichte interface van INTOUCH stelt niet-IT-medewerkers in staat om CCM-sjablonen en op regels gebaseerde workflows te creëren voor gecentraliseerde inhoud en merkactiva. INTOUCH biedt bedrijfsbrede functionaliteit voor sjabloonconsolidatie en gestroomlijnde omnichannel-inhoudupdates. De ontwikkeltijd van sjablonen wordt aanzienlijk verkort, waardoor de snelheid voor het op de markt brengen en de kans om het werklastvolume te vergroten, verbeterd worden. INTOUCH biedt de hoogste niveaus van gegevensbeveiliging en privacy voor alle stadia van inhoud, of deze nu opgeslagen, in gebruik of onderweg is.

“Door CCM-activiteiten te transformeren naar een modern cloudgebaseerd platform, kunnen ondernemingen de efficiëntie optimaliseren en de communicatie-effectiviteit verbeteren in een beveiligde omgeving. We zijn verheugd om met WPA samen te werken om hun CCM-strategieën vooruit te helpen en tegelijkertijd hun afhankelijkheid van IT-bronnen te verminderen. Onze INTOUCH-oplossing en ons team van CCM-experts maken snelle platformintegraties en gebruiksgemak mogelijk om onmiddellijke voordelen en kansen voor bedrijfsuitbreiding te ontdekken,” aldus Matt Lederer, SVP Sales and Marketing, Topdown.

Over Western Provident Association (WPA)

WPA helpt hun klanten toegang te krijgen tot de beste zorg. Met een erfgoed van meer dan 120 jaar zorgt WPA voor gezinnen, zelfstandigen, vrije beroepen, KMO’s, grote bedrijven en wereldwijde merken.

Over Topdown

Topdown levert software en diensten voor klantcommunicatiebeheer aan organisaties die de best mogelijke klantervaring willen bieden gedurende hoogwaardige klanttrajecten. Al bijna 40 jaar, van het mainframe tot de desktop en nu de cloud, helpt Topdown bedrijven om effectiever en efficiënter met hun klanten te communiceren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

WPA
Charlie MacEwan

Corporate Communications Director

charlie.macewan@wpa.org.uk
0044 – 7771 808083

Topdown
Mike Lui

Marketing

Mike.lui@topdownsystems.com
301-417-9660 ext. 181

Check out our twitter: @NewsNovumpr