19:54 uur 13-04-2022

Internationale geldoverschrijvingen binnen handbereik met de DNBCnet App

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Geld naar het buitenland sturen is van oudsher een zware en dure taak die gebruikers frustreert. En met de veranderingen na de pandemie hebben mensen nu een snellere maar goedkopere oplossing voor contactloze geldoverdracht nodig die snel op een mobiel kan worden gedaan. Dat leidt tot de vraag naar betaalapps.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220413005435/nl/

International money transfers at your fingertips with the DNBCnet app

International money transfers at your fingertips with the DNBCnet app

Maar welke zijn de beste internationale betalingsapps? Dat hangt ervan af. De beste betalingsapps zijn degene die het beste werken voor uw bedrijf.

DNBCnet App – Mogelijk gemaakt door het toonaangevende digitale bankbedrijf DNBC

Digitaal bankbedrijf DNBC werd in 2017 opgericht door Le Hung Anh, professioneel bekend als Jimmy Lee, met hoofdkantoor in Singapore.

Met de missie om zowel bedrijven als personen te ondersteunen bij financiële transacties over de hele wereld, heeft DNBC de DNBCnet-app ontwikkeld om het bankproces eenvoudiger en toch goedkoper te maken door meer innovatieve wijzigingen rechtstreeks in de app aan te passen.

“DNBCnet is een alles-in-één tool voor elke gebruiker die internationale transacties wil uitvoeren en de cashflow van zijn bedrijf wil beheren en controleren,” aldus Jimmy Lee, oprichter en CEO van DNBC.

DNBCnet App biedt uitzonderlijke voordelen

Het beste voor zakelijke internationale geldoverschrijvingen

Als het gaat om internationale betalingen, willen bedrijven gewoon snelle transacties kunnen doen en de kosten zo laag mogelijk houden.

Het kan moeilijk zijn om een aanbieder te vinden die snelle overschrijvingen en lage kosten aanbiedt. Maar als u uw bedrijf eenvoudig wilt houden, hoeft u niet ver te zoeken, want zakelijke DNBC-accounts zullen zeker zeer geschikt zijn.

“Als je betalingen goed structureert, kan digitaal bankieren een meer voorspelbare cashflow creëren gedurende de levensduur van je bedrijf,” verklaarde CEO Jimmy Lee.

Snelste manieren om geld naar het buitenland te sturen

Bij het wereldwijd verzenden van geld is, naast de kosten, de snelheid een belangrijke factor. Een snelle overschrijving zal het bedrijf versnellen, anders wordt de hele bedrijfsvoering aanzienlijk vertraagd.

Met de DNBCnet-app krijgen ontvangers het geld onmiddellijk als het wordt overgemaakt in het DNBC-netwerk. Het duurt slechts 1-2 werkdagen om naar iemand buiten het systeem te sturen.

Eenvoudig in het gebruik

DNBCnet werkt als een mobiele app, het aanmeldingsproces kan snel met een paar eenvoudige stappen worden gedaan. Het bezit een naadloze visuele interface waarmee gebruikers betalingen in een mum van tijd kunnen afhandelen.

Bovendien kunt u uw overboeking volgen en onderweg updates ontvangen, zodat u altijd op de hoogte bent van uw geld.

Maximale veiligheid voor mobiel bankieren

Beveiliging is een must voor elke financiële app. DNBC heeft zijn standaard verhoogd door de nieuwste technologie te gebruiken, zoals tweefactorauthenticatie en gegevensversleuteling voor elke transactie.

Dat zal helpen om rekeninginformatie en transacties zo goed mogelijk te beschermen en mogelijke fraude voor klanten en bedrijven te voorkomen.

Als extraatje

Naast de kernfunctie voegt DNBCnet ook een aantal bijbehorende functies toe om het nog voordeliger te maken. Gebruikers kunnen nu ook realtime wisselkoersinformatie bekijken, financiële statistieken weergeven via grafieken, mobiel opwaarderen en nog veel meer.

Verbeter uw betalingspraktijk met de DNBCnet-app

Een van de belangrijkste voordelen van apps voor digitaal bankieren is dat gebruikers betalingen overal en altijd kunnen beheren. Hierdoor kunnen bedrijfseigenaren zich concentreren op het verlenen van diensten en hoeven ze zich niet druk te maken over het betalingsproces.

De DNBCnet-app biedt zijn gebruikers uitzonderlijk gemak en transparantie. Via smartphones vindt u de IOS-versie voor mobiel bankieren in de App Store of de app voor mobiel bankieren voor Android in de Google Store. Of zoek gewoon naar DNBCnet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Naam: Oliver Nguyen

Functietitel: Vice Director

E-mail: oliver.ng@dnbcf.com
Tel.: +370 5240 5555

Check out our twitter: @NewsNovumpr