22:05 uur 12-04-2022

Andersen Global versterkt Afrikaans platform met samenwerkende firma iSHARA in Tanzania

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global breidt zijn aanwezigheid in Afrika uit via een samenwerkingsovereenkomst met ISHARA Consulting Limited (iSHARA), een belasting- en bedrijfsadviesfirma in Tanzania.

iSHARA is in 2012 opgericht en wordt geleid door de directeuren Olive Mosha en Isaac Saburi. De firma is gespecialiseerd in het leveren van full-service capaciteiten op het gebied van belastingnaleving en -advies, herstructurering, boekhouding en een hele reeks andere belasting- en boekhouddiensten. Het team van meer dan 20 professionals van het kantoor opereert vanuit Dar es Salaam en werkt met lokale en internationale klanten om de oorzaak van complexe belastingkwesties te identificeren en de allerbeste oplossingen te bieden.

“We passen diepgaande marktkennis en expertise toe om de belangrijkste problemen waarmee onze klanten op lokaal en internationaal niveau worden geconfronteerd aan te pakken,” zei directeur Olive Mosha. “Onze samenwerking met Andersen Global vergroot de middelen van onze firma en stelt ons in staat om door de steeds veranderende zakelijke omgeving te navigeren om wereldwijd geïntegreerde oplossingen te leveren.”

“De capaciteiten van iSHARA zijn niet alleen een aanvulling op ons platform in de markt, maar hun streven om een firma op te bouwen die de allerbeste, naadloze service biedt, sluit aan bij de visie van onze organisatie”, zie Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “De firma is een belangrijke toevoeging omdat we onze positie in de regio blijven behouden en onze klanten wereldwijd een brede, synergetische dekking bieden.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 10.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 337 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr