18:56 uur 05-04-2022

Andersen Global voegt extra ledenfirma toe in Mexico

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global blijft zijn Latijns-Amerikaanse platform versterken nu belastingadviesbureau SKATT het nieuwste lidfirma in Mexico wordt dat zich bij de wereldwijde organisatie voegt. SKATT, een samenwerkende firma sinds 2020, breidt de bestaande fiscale en juridische capaciteiten van de organisatie in de regio uit naast lidfirma Andersen in Mexico.

Onder leiding van Office Managing Director Jaime Rojas biedt SKATT een reeks op maat gemaakte belastingdiensten, waaronder internationale belastingen, rechtszaken, buitenlandse handel en douane, en verrekenprijzen. Het bedrijf en zijn professionals, dat consequent wordt erkend door Leaders League, ITR World Tax en World Transfer Pricing, is actief in Mexico City, Guadalajara en Queretaro.

“Door lid te worden van Andersen Global, kunnen we ons bereik vergroten en naadloze, hoogwaardige service bieden met extra wereldwijde mogelijkheden”, aldus Office Managing Director Jaime Rojas. “Ons bedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid en door samen te werken met Andersen Global toont het onze toewijding aan onze klanten terwijl we ernaar streven een referentieorganisatie te zijn.”

Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz voegde toe: “Het team van SKATT heeft naadloos samengewerkt met de professionals van onze aangesloten en samenwerkende bedrijven in de regio. Hun toevoeging als lidfirma voegt diepte toe aan onze middelen in de regio, terwijl we ons blijven concentreren op het bieden van uitgebreide dekking en service aan klanten in Latijns-Amerika en wereldwijd.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch gescheiden, onafhankelijke firma’s met fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door de aangesloten Amerikaanse firma Andersen Tax LLC, telt nu wereldwijd meer dan 10.000 professionals, en heeft een aanwezigheid op meer dan 336 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr