20:57 uur 31-03-2022

REPLY: Schenck Process kiest voor Storm Reply om een innovatief cloud IoT-platform te ontwikkelen om machines en processen slimmer te maken

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Storm Reply, gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van innovatieve cloudgebaseerde oplossingen en diensten en AWS Premier Consulting Partner, heeft het toonaangevende machinebouwbedrijf Schenck Process ondersteund bij de ontwikkeling van het serverloze, modulaire IoT-platform CONiQ Cloud.

CONiQ Cloud is de IoT-backbone om machines en processen slimmer te maken. Het biedt digitale procesoplossingen om productietijd te besparen en kritieke inzichten in bijna realtime te leveren, waardoor er meer mogelijkheden ontstaan voor gegevensgestuurde reacties.

Schenck Process evolueert van een traditionele machinebouwer naar een Industry 4.0-bedrijf, dat verder gaat dan zijn traditionele zakelijke veld en zichzelf positioneert als een digitale dienstverlener en pionier voor zijn klanten. Schenck Process maakt datagedreven optimalisering van processen mogelijk door het gebruik van IoT en cloud computing. Met dit doel voor ogen selecteerde Storm Reply de juiste AWS-bouwstenen en ontwikkelde het een individuele Industrial IoT (IIoT)-oplossing die voldoet aan de klantspecifieke eisen.

De standaard beschikbare IoT-kernfuncties omvatten: organisatie- en machinebeheer, analyse-integratie, visualisatie van machine- en procesgegevens, e-mailmeldingen en veilige gegevensverbinding en streaming naar CONiQ Monitor – het toestandsafhankelijke bewakingssensorsysteem van Schenck Process.

Zowel de serverloze architectuur als de hoge mate van automatisering bieden economische voordelen, en aan de andere kant maakt de modulaire structuur een flexibele aanpassing aan specifieke klantbehoeften mogelijk, wat de weg vrijmaakt voor verdere innovaties. Deze omvatten realtime inzichten uit productieprocessen, het gebruik van machine learning voor vroegtijdige waarschuwing van afwijkingen van standaardprocessen tijdens productie; gerichtheid op voorspellende kwaliteitsborgings- en onderhoudsscenario’s.

“We zijn van plan om meer klanten te bereiken en aanvullende processen te integreren met bestaande klanten, en dat is waar de modulaire structuur en flexibiliteit van integratie hun vruchten afwerpen,” aldus Benedikt Trumpff, hoofd iQ Systems and Services bij Schenck Process. “Wat we onze klanten uiteindelijk met de CONiQ Cloud bieden, is extra productietijd – dat is waardevoller dan wat dan ook. Met de nieuwe functionaliteiten die we implementeren, kunnen we ook algoritmen ontwikkelen die Process Insights-as-a-Service leveren, die procesgegevens vertalen naar bruikbare inzichten die anders ontoegankelijk zouden zijn voor klanten.”

De CONiQ Cloud maakt de verwerking van gegevens uit verschillende bronnen mogelijk, omdat deze kan worden aangesloten op elk klantsysteem en eenvoudig kan worden geschaald met verdere functionaliteiten. Dit schept de voorwaarden voor het bouwen van intelligente machines en het opzetten van slimmere processen.

Reply

Reply [MTA STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van gespecialiseerde bedrijven die ondersteuning bieden aan zeer belangrijke Europese groepen die actief zijn in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten bij de bepaling en ontwikkeling van bedrijfsmodellen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma’s van AI, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Storm Reply

Storm Reply is het bedrijf van Reply Group dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de implementatie van cloudgebaseerde oplossingen en diensten. Met een geconsolideerde ervaring in Cloud IaaS-, PaaS- en SaaS-architecturen, biedt Storm Reply een end-to-end reeks diensten voor cloudacceptatie, ontwikkeling van nieuwe applicaties en beheer van volledige services van hun cloudomgeving. Met diepgaande competenties en ervaringen met het beheer van complexe cloudprojecten, helpt Storm Reply klanten bij het implementeren van hun strategische cloudbenadering. Storm Reply biedt met name diensten aan op het gebied van cloudstrategie en -migratie, cloud-native applicatie-ontwikkeling en cloudservicebeheer.www.storm.reply.com

Schenck Process

Schenck Process is een toonaangevende wereldwijde leverancier van duurzame producten, geïntegreerde oplossingen en diensten voor stortgoederen. De groep, met hoofdkantoor in Darmstadt, Duitsland, is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen op vijf continenten en richt zich voornamelijk op de marktsegmenten “Voedsel”, “Mijnbouw”, “Chemische en prestatiematerialen” en “Infrastructuur en energie”. Het productassortiment omvat oplossingen voor industrieel wegen, voeren, transporteren, zeven, mengen en extruderen, evenals digitale toepassingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +442077306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr