00:43 uur 29-03-2022

VPS Healthcare, een succesvol bedrijf op het gebied van de gezondheidszorg in de VAE, kijkt naar wereldwijde uitbreiding en investeringen in Onderwijs en Onderzoek

  • Vooraanstaand gezondheidszorgaanbieder handhaaft exponentiële groei in Saudi-Arabië, Egypte, Afrika en India
  • VPS Healthcare is gezondheidszorgpartner van de World Government Summit 2022

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Het in Abu Dhabi gevestigde VPS Healthcare, een vooraanstaande gezondheidszorggroep in de VAE bereidt forse uitbreidingen voor naar nieuwe mondiale markten, waarbij zij dezelfde gelabelde zorg en expertise introduceren aan patiënten als die die de gezondheidszorg in de VAE op een hoger plan hebben gebracht. Het bedrijf maakte dit bekend voorafgaand aan de World Government Summit die van 28-30 maart plaatsvindt in het Dubai Exhibition Centre bij de Dubai Expo.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220328005636/nl/

Dr. Shamsheer Vayalil, Chairman & Managing Director, VPS Healthcare (Photo: AETOSWire)

Dr. Shamsheer Vayalil, Chairman & Managing Director, VPS Healthcare (Photo: AETOSWire)

Dr. Shamsheer Vayalil, Chairman en Managing Director, VPS Healthcare, zei: “We zijn enorm trots op onze bijdragen aan de gezondheidszorgsector in de VAE. Met 15 merken, 24 specialistische ziekenhuizen, een capaciteit van meer dan 2700 bedden en specifieke afdelingen voor digitale gezondheid, farmacologie en biowetenschappen is VPS Healthcare snel uitgegroeid tot een onderneming met wereldwijde aantrekkingskracht. De diversiteit en omvang van het netwerk van VPS Healthcare is ons sterkste punt en we zetten ons ervoor in om dezelfde kwaliteit van zorg en dienstverlening aan patiënten in nieuwe markten te brengen, omdat we er naar streven onze operationele voetafdruk uit te breiden om tegemoet te komen aan zich ontwikkelende behoeften.”

De opmerkingen van dr. Shamsheer komen voorafgaand aan de achtste editie van de World Government Summit bij de Expo 2020 in Dubai, waar VPS Healthcare de gezondheidszorgpartner is en de ‘Future of Healthcare’ (de toekomst van de gezondheidszorg) zal gaan belichten. Het forum benadrukt de technologische vooruitgang en het medisch onderzoek uitgevoerd door VPS Healthcare, dat het gezondheidszorglandschap van de VAE transformeert en het land positioneert als mondiaal leider in het veld.

VPS Healthcare breidt ook uit naar medisch onderwijs, training en onderzoek met de recente samenwerking met Cumming School of Medicine van de University of Calgary in Canada voor het bieden van een programma voor een geneeskundestudieprogramma in de VAE. Het programma zal haar drie jaar durende artsenopleiding voor de eerste keer buiten de VS en Canada aanbieden en de laatste digitale gezondheidsoplossingen omvatten, met gegarandeerde klinische opleidingsperiodes in verschillende VPS-ziekenhuizen.

Burjeel Medical City, hun vlaggenschipfaciliteit behoort tot de grootste ziekenhuizen voor tertiaire zorg in Mohammed Bin Zayed City, Abu Dhabi, en de enige instelling die allesomvattende oncologische zorg biedt, waaronder diagnostiek, chirurgie, chemotherapie, radiotherapie en palliatieve zorg, voor volwassen en pediatrische patiënten.

Het meervoudig specialistisch ziekenhuis voor tertiaire zorg en klinisch onderzoekscentrum is het eerste en enige kankercentrum in de VAE dat officieel erkend is door de European Society for Medical Oncology (ESMO).

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jashmeh Bhagwagar
APCO Worldwide

00971559548660

Check out our twitter: @NewsNovumpr