00:53 uur 24-03-2022

Sanjay Godhwani en David Bresnahan benoemd tot nieuwe leidinggevende functies bij Berkshire Hathaway Specialty Insurance

BOSTON & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Berkshire Hathaway Specialty Insurance (BHSI) heeft vandaag aangekondigd dat Sanjay Godhwani is benoemd tot President, North America Region, en dat David Bresnahan de functie van Global Chief Operating Officer op zich zal nemen.

“Sanjay en Dave zijn sinds onze lancering in 2013 de spil geweest in de opbouw van BHSI, en hebben geholpen bij het uitbouwen van onze productlijnen, ons getalenteerde team en onze positieve cultuur,” aldus Peter Eastwood, President en CEO van BHSI. “In hun nieuwe functies zullen ze een blijvende positieve impact hebben op ons team en ons vermogen om zekerheid en uitmuntende service te bieden aan onze klanten en distributiepartners over de hele wereld.”

Sanjay zal verantwoordelijk zijn voor alle acceptatie- en acceptatieondersteuningsgroepen, klant- en makelaarsbetrokkenheid en de Global Catastrophe Engineering & Analytics-groep van BHSI in de Noord-Amerikaanse regio. Sanjay heeft meer dan 25 jaar ervaring in de sector en is fellow van de Casualty Actuarial Society. Hij blijft gevestigd in Boston en is bereikbaar via sanjay.godhwani@bhspecialty.com en 617.936.2904.

Dave heeft meer dan drie decennia ervaring in de verzekeringssector. In zijn nieuwe rol zal hij toezicht houden op onroerend goed en administratie, financiën, audit, informatietechnologie en activiteiten op het wereldwijde platform van BHSI. Hij blijft gevestigd in Boston en is bereikbaar via david.bresnahan@bhspecialty.com en 617.936.2903.

Berkshire Hathaway Specialty Insurance (www.bhspecialty.com) biedt verzekeringen voor commerciële eigendommen, schade, beroepsaansprakelijkheid in de gezondheidszorg, uitvoerende en professionele lijnen, transactieaansprakelijkheid, borgtocht, zeevaart, reizen, programma’s, ongevallen en gezondheid, ziekteverzuim, huiseigenaren en multinationale verzekeringen. De werkelijke en definitieve dekkingsvoorwaarden voor alle productlijnen kunnen verschillen. Het onderschrijft op papier van de National Indemnity-groep van verzekeringsmaatschappijen van Berkshire Hathaway, die een financiële sterkte-rating hebben van A++ van AM Best en AA+ van Standard & Poor’s. Berkshire Hathaway Specialty Insurance, gevestigd in Boston, heeft kantoren in Atlanta, Boston, Chicago, Houston, Indianapolis, Irvine, Los Angeles, New York, San Francisco, San Ramon, Seattle, Stevens Point, Adelaide, Auckland, Brisbane, Keulen, Dubai, Dublin, Frankfurt, Hongkong, Kuala Lumpur, Londen, Macau, Madrid, Manchester, Melbourne, München, Parijs, Perth, Singapore, Sydney en Toronto.

Neem voor meer informatie contact op met info@bhspecialty.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA:

JoAnn Lee

+1 617.936.2937

Check out our twitter: @NewsNovumpr